Plati - AMMOS SUITES ****


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Možnost pronájmu auta na celou dobu pobytu v ceně
Prostorná moderně vybavená studia
Krásný výhled na moře a zátoku

Poloha: Luxusní nově postavený menší hotel se nachází v klidné části na okraji populárního letoviska Plati. Nejbližší přírodní písečná pláž je jen cca 200 m od hotelu. Krásná dlouhá písečná pláž se nachází cca 600 m od hotelu. Hotel je vhodný ke strávení klidné dovolené, vhodný je i pro rodiny s dětmi. Hlavní město ostrova Myrina je vzdálené cca 3 km od letoviska.
Exkluzivně nabízíme se zvýhodněnou nabídkou pronájmu auta na celou dobu pobytu! Buďte flexibilní, poznávejte neomezeně krásy ostrova a užijte si nezávislost.

Vzdálenosti Pláž: cca 200 m
Město Myrina: cca 3 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 600 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma nebo se slevou v případě konzumace v plážovém baru). Nabídka vodních sportů (za poplatek). Nejbližší přírodní písečná pláž je cca 200 m od hotelu.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu podávané přímo v ubytování. Doporučujeme přikoupení polopenzí (večeře formou bufetu v hotelu Lemnos Village ).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V komplexu je recepce 24 hod, restaurace, bar, bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), parkoviště. K dispozici jsou plážové osušky (vratná záloha).

K dispozici jsou dvoulůžková studia s možností až dvou přistýlek pro děti. Prostorná a moderně vybavená studia mají koupelnu, WC, TV/SAT, klimatizaci, sejf, set na přípravu kávy a čaje, fén, menší vybavený kuchyňský kout s ledničkou, balkón nebo terasu.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.