Platanias - PORTO PLATANIAS VILLAGE RESORT ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v centru letoviska Platanias, 10 km od města Chania a 25 km od letiště. V blízkosti hotelu jsou nákupní možnosti, restaurace a taverny. Autobusová zastávka s linkou do Chanie je od hotelu vzdálena 200 metrů.

Pláž: Písečná pláž je od hotelu vzdálena 100 metrů, lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s děmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte, bar u bazénu, čistírna, WiFi připojení zdarma, kosmetický salón, kadeřnictví, obchod. Možnost využívání služeb ve vedlejším sesterském hotelu Porto Platanias Beach Resort & Spa 5*.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, masáže, jacuzzi, lázně, sauna, léčebné procedury, animační programy, šipky, stolní tenis, vodní sporty na pláži, billiard.

Pro děti: Bazén, hřiště, animační programy, miniklub pro děti ve věku 5 - 12 let, hlídání dětí za poplatek.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

Polopenze formou bufetu nebo All inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 04:00 - 07:30 brzká kontinentální snídaně (po předchozí rezervaci 1 den předem)- občerstvení během dne- 10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Studio s vlastním sociálním zařízení, klimatizací, TV se satelitním příjmem, fénem, sejfem, ledničkou, vybaveným kuchyňským koutem, WiFi připojením (zdarma), telefonem, balkónem nebo terasou. Ve standardním studiu možnost jedné přistýlky.