Platamonas - SUN BEACH ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Perfektní poloha přímo u pláže
Klidné prostředí uprostřed krásné zahrady
Přátelská a rodinná atmosféra

Poloha: Velmi oblíbený a žádaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou leží na okraji letoviska Platamonas, v klidném prostředí, ve vzdálenosti cca 10 minut chůze do centra, kde jsou možnosti denní i noční zábavy. Je zde celá řada restaurací, taveren, kaváren, cukráren, barů, diskoték, obchodů s potravinami a suvenýry, bankomat, banka i lékárna. V pěkně upravené hotelové zahradě jsou vzrostlé stromy, které poskytují přirozený stín v horkých dnech. V letovisku je přístav s mnoha rybími tavernami, kde se podávají čerstvě nalovené ryby. Doporučujeme procházku do sousedního letoviska Nei Pori, cca 20-25 minut chůze, kde jsou možnosti nákupů i zábavy. Pláž v Nei Pori je široká, písečná, s velmi pozvolným vstupem do moře a provozují se zde vodní sporty (za poplatek). Autobusová zastávka je cca 50 m od hotelu. Od hlavní silnice u hotelu jezdí místní výletní vláček (z Platamonas kolem hradu do San Panteleimon). Doporučujeme pěší výlet do malebného horského městečka Palios (Starý) Panteleimon v nadmořské výšce 600 m, odkud je nádherný výhled do okolí.

Vzdálenosti Pláž: přímo před areálem
Centrum: cca 900 m

Pláž: Areál je ideálně situován přímo u moře a široké písečné pláže, hloubka po několika metrech (při vstupu do moře je pruh cca 1 m s malými kamínky a oblázky a hrubším pískem). Vedle hotelu je potápěčské centrum s nabídkou kurzů.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky u bazénu (zdarma), u bazénu jsou kabinky na převlečení. Plážový volejbal - zdarma (míč se půjčuje na recepci hotelu). Slunečníky a lehátka na pláži - jejich pronájem je podmíněn konzumací (nápoje, občerstvení) v plážovém baru, restauraci, taverně. V případě opuštění pláže (například přes oběd) je po návratu vyžadována další konzumace.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu. Hotel obvykle pořádá jednou týdně večeře formou barbecue v zahradě a tradiční řecké večery. Na vyžádání lze zajistit bezlepkovou stravu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, výtah, bar, vnitřní a venkovní restaurace, bar a snackbar u bazénu, krásná zahrada, parkoviště. Wi-fi v hotelu zdarma.

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí nebo s bočním výhledem na moře. Sejf je k dispozici na recepci (za poplatek cca 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. V případě, že klient požaduje na pokoji rychlejší připojení na internet, lze si individuálně pronajmout od hotelu wifi router na pokoj (za poplatek cca 5€/pobyt).