Pigadia - Seven Stars Hotel - kopie


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Seven Stars Hotel: Dvoupodlažní hotel se tyčí v kopci s panoramatickým výhledem na zlatavou pláž, blankytné moře a okolní hornatou scenérii, pár kroků od centra města. Z jednoduchých, avšak pohodlně zařízených pokojů se můžete kochat výhledem na okolní hory a město, některé mají výhled směrem k moři. Od letiště se hotel nachází 16 km.
PLÁŽ
Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena 400 m od hotelu, disponuje lehátky a slunečníky za poplatek.
UBYTOVÁNÍ
Dvoulůžkové pokoje s přistýlkou jsou vybaveny klimatizací a trezorem (za poplatek), telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi (zdarma), malou ledničkou (za poplatek), koupelnou se sprchou/vanou, WC, fénem a balkonem s výhledem na město.
Za příplatek dvoulůžkové pokoje s přistýlkou s bočním výhledem na moře.
STRAVOVÁNÍ
Snídaně – kontinentální formou bufetu.
VYBAVENÍ
Recepce, snídaňové bistro, snack bar, bazén, dětský bazén, lehátka, slunečníky a osušky (zdarma), výtah, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, WiFi ve společných prostorách (zdarma), TV místnost a konferenční místnost.

Destinace: Pigadia je zároveň hlavním městem ostrova Karpathos. Přístavní město bývá v sezóně rušným místem a vybízí k romantickým procházkám, nákupům i nočnímu vyžití. Pigadia získalo své jméno podle studen, které jsou v této oblasti nepřehlédnutelné. V blízkosti města se rozprostírá 4km dlouhá, písečná pláž s bazilikou Ag. Fotini z 5.stol.n.l., přezdívaná také Poseidonovým chrámem. Druhá pláž Kyra Panagia je písečně-oblázková a dostala své jméno podle nedalekého kostela Kyria Panagia.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta