Pefkari - Apartmánový dům Elegant Apartments


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Tato romantická zátoka se nachází mezi letovisky Potos a Limenaria na jihozápadním pobřeží a přes den je oázou klidu. Oblázkovo-písečná pláž má pozvolný vstup do moře a všudypřítomné vzrostlé borovice poskytují přirozený stín. Vzhledem ke kamenitému podloží doporučujeme obuv do vody. Zdejší půjčovna vodních sportů nabízí vodní lyžování, jízdu na loďkách, člunech, šlapadlech. Do letoviska Potos se dostanete procházkou během 15 minut. Pefkari doporučujeme všem milovníkům krásného koupání a přírody.

Poloha: Nová luxusní studia a apartmány vzdálené 300 metrů od pláže Pefkari Beach (4 minuty chůze) patří majitelům hotelu Akti. Apartmánový dům je vkusně a moderně zařízen, má udržovanou zahradu. Procházkou lze dojít do sousedních letovisek Potos (cca 1 km) a Limenaria (cca 3 km). Doporučujeme klientům, kteří vyhledávají klidné prostředí s krásným koupáním (doporučujeme obuv do vody) a tradiční řeckou atmosférou.

Stravování: snídaně

Vlastní.
Snídaně – formou bufetu podávané v restauraci hotelu Akti. Večeře – salát, hlavní menu (výběr ze 2 jídel) a dezert, podávané v restauraci hotelu Akti. Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře – salát, hlavní menu (výběr ze 2 jídel) a dezert, podávané v restauraci hotelu Akti.

Ubytování: hotel

dvoulůžková studia s možností až dvou přistýlek
apartmány až pro 4 osoby (2 místnosti)
apartmány Superior až pro 5 osob (2 místnosti)
koupelna s toaletou, fén
kuchyňský kout (lednice, vařič, základní nádobí)
klimatizace, trezor, SAT/TV, telefon
balkon nebo terasa
dětská postýlka na vyžádání zdarma

Vybavení: recepce, Wi-Fi
restaurace s venkovním posezením u hotelu Akti
bar, snack bar v hotelu Akti
bazén (lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma; na pláži podmíněno konzumací v baru)


Cena zahrnuje

  • Ceny zahrnují letištní taxy a palivový příplatek! Uvedené ceny jsou na osobu. Dětská cena se týká dětí, které jsou ubytovány minimálně se 2 dospělými osobami. Cena zahrnuje:
  • letenku Brno/Ostrava - Kavala - Brno/Ostrava vč. všech poplatků (při letech je plánováno 1 mezipřistání - Brno/Ostrava)
  • letenku Praha - Kavala - Praha vč. všech poplatků
  • trajekt a transfer autobusem z/na letiště do/z místa pobytu
  • ubytování bez stravy/ se snídaní/ s večeřemi/ polopenzí
  • služby delegáta v místě pobytu

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu. Upozorňujeme, že je v Řecku zavedena místní pobytová taxa. Pobytová taxa je placená klienty přímo v místě pobytu, a to na recepci hotelu či u majitele ubytování. Výše poplatku se liší pro jednotlivá ubytovací zařízení: 0,50 € za noc ve studiích či apartmánech všech kategorií 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • cestovní pojištění – informace o pojištění
  • fakultativní výlety k zakoupení v místě pobytu
  • volitelné příplatky – vyšší kategorie ubytování (pokoje s výhledem na moře, Superior, a jiné) nebo rozšíření stravy
  • stravu a nápoje na palubě letu, nadváhy zavazadel, rezervace míst v letadle – informace k letecké dopravě