Tousis ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dvoupatrová vilka se nachází v blízkosti centra Pargy, v jedné z úzkých uliček městečka. V okolí je řada dalších domků s typickými balkónky plnými květin. Nedaleko vilky je pekárna, obchody a taverny. Na městskou pláž Krioneri se dostanete pohodlnou chůzí přes centrum Pargy asi za 10 min., na pláž Piso Krioneri asi za 15 min. a přes kopec okolo benátské pevnosti na pláž Valtos asi za 20 min.

Vzdálenosti Městská pláž: cca 520 m
Pláž Valtos: cca 1 km
Centrum Pargy: cca 50 m
Letiště: cca 60 km

Pláž: Nejblíže ubytování se nachází městská písčito-oblázková pláž Krioneri. Je zde možnost pronájmu lehátek a slunečníků. V docházkové vzdálenosti jsou i další dvě pláže, menší oblázková pláž Piso Krioneri a rozlehlá písčito-oblázková pláž Valtos.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Exkluzivně v naší nabídce
V centru starobylé Pargy
Zajímavé fakultativní výlety

Stravování: vlastní

Bez stravování.

Ubytování: studia

Studia jsou po celkové rekonstrukci a nacházejí se v 1. patře. Vzhledem ke svažitému okolnímu terénu jsou některé balkony či terasy na úrovni přízemí (postranní uličky). Studia mají 2 lůžka nebo manželskou postel, 3lůžková studia mají manželskou postel a řádné lůžko. Všechna studia jsou vybavena kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a dalších elektrospotřebičů), sprchou, WC, TV/SAT, klimatizací (za příplatek), sejfem, fénem a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.

Výběr konkrétního čísla pokoje: č. 6 - Studio 2(+0) - první patro, terasa na úrovni přízemí, výhled do úzké postranní uličky
č. 7 - Studio 2(+0) - první patro, terasa na úrovni přízemí, výhled do úzké postranní uličky
č. 8 - Studio 2(+1) - první patro, výhled do ulice
č. 9 - Studio 2(+0) - první patro, výhled do ulice
č. 10 - Studio 2(+0) - první patro, výhled do ulice
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.