Elena ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel Elena je postaven v oblasti Krioneri. Moderní a výstavné domy vytvářejí harmonický celek. Uprostřed zástavby je krásný bazén. Malebná oblázková pláž Piso Krioneri je vzdálena od vilky asi 10 minut pohodlné chůze. Budete-li pokračovat dál po pěší zóně, rychle dosáhnete rušného centra Pargy. I v oblast Krioneri jsou vynikající taverny a obchody.

Vzdálenosti Pláž Piso Krioneri: cca 750 m
Centrum Pargy: cca 950 m
Letiště: cca 60 km

Pláž: Přibližně 10 minut chůze od vily se nachází oblázková pláž Piso Krioneri s pozvolným vstupem do moře. Je zde možnost pronájmu lehátek a slunečníků, k dispozici je sprcha. V docházkové vzdálenosti jsou i další 2 pláže, městská písčito-oblázková pláž Krioneri a rozlehlá písčito-oblázková pláž Valtos.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Ubytování v apartmánech
Areál s bazénem
Nedaleko od centra historické Pargy

Ubytování: studia

Menší apartmány jsou buď ve zvýšeném přízemí nebo v 1. či 2. patře. Apartmány mají 1 ložnici se 2 lůžky a malou obytnou kuchyňku, kde jsou 1 nebo 2 rozkládací gauče. Balkóny apartmánů jsou prostorné, zastíněné a je z nich výhled na moře a do zeleně nebo k bazénu. Výhled na moře je vzdálený a zastíněný zelení. Apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, ledničky, základního nádobí a dalších elektrospotřebičů), klimatizací (za příplatek), trezorem (za příplatek), TV a fénem (na vyžádání). V domě lze vyžádat dětskou postýlku zdarma. Mezi další vybavení hotelu patří bazén s lehátky a slunečníky, bazén pro děti, recepce a bar s velkou zastřešenou terasou, kde je Wi-Fi.

Výběr konkrétního čísla pokoje: č. 111 - zvýšené přízemí, výhled do ulice a vzdálený výhled na moře
č. 224 - druhé patro, výhled k bazénu a vzdálený výhled na moře

Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.