Achilleas ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tento malý rodinný hotel je situován přímo nad krásnou pláží Piso Krioneri. Na tuto pláž s malými oblázky vede několik schodů přímo z terasy hotelu. Pohodlnou cestou po nábřeží se dostanete snadno za pár minut do centra Pargy.

Vzdálenosti Pláž Piso Krioneri: cca 20 m
Centrum městečka Parga: cca 250 m
Letiště: cca 60 km

Pláž: Menší oblázková pláž Piso Krioneri má pozvolný vstup do moře. Je zde možnost pronájmu slunečníků a lehátek, k dispozici je sprcha. V docházkové vzdálenosti jsou i další dvě pláže, městská písčito-oblázková pláž Krioneri a rozlehlá písčito-oblázková pláž Valtos

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Exkluzivně v naší nabídce
Přímo u oblázkové pláže
Centrum historické Pargy na dosah

Stravování: snídaně

Rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení a služby: V přízemí hotelu se nachází bar a jídelna, kde jsou podávány snídaně. Z terasy hotelu je fantastický výhled na pláž a moře.

Jednoduché, příjemně zařízené pokoje se sprchou a WC jsou vybaveny minibarem, TV/SAT, telefonem, klimatizací, sejfem, fénem a Wi-Fi. Část pokojů má výhled na moře z balkónu nebo z terasy. Promo pokoje nemají balkón/terasu, ale pouze posezení v atriu u vstupu do pokoje. V pokoji je menší okénko z luxfer s větráním.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.