Panormos - Kantouni - KALYDNA ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Budovy hotelu Kalydna jsou postaveny v tradičním egejském stylu v klidném místě nedaleko nejkrásnějších pláží Kalymnos. Obchod, kavárna, taverna a obchod se suvenýry jsou také nedaleko. Místní autobusová linka vás dopraví několikrát denně do hlavního města Pothia.

Vzdálenosti od pláže: cca 280 m.
od centra letoviska: cca 100 m.

Pláž: Krásná písečná pláž Kantouni je vzdálena od hotelu jen pár minut. Nedaleko je i další krásná pláž této oblasti, pláž Linarea a pláž Platy Gialos.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celý apartmán/studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Vhodné pro rodiny s dětmi i páry
Blízko centra i pláže

Stravování: polopenze

V ceně je kontinentální rozšířená snídaně podávaná formou bufetu podávaná na terase hotelu, u hotelového baru si můžete po celý den dopřát nápoje a další občerstvení (platba na místě).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je recepce, bazén s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, bar v hlavní budově, místo na parkování. Pořádají se zde kurzy potápění a kurzy sportovního lezení.

Hotelové budovy jsou postaveny okolo krásného bazénu a stále kvetoucí udržované zahrady. Jsou jednopatrové a z teras a balkónů je výhled k bazénu nebo do zahrady. Pokoje, studia a apartmány jsou v přízemí nebo v 1. patře. Pokoje jsou 2lůžkové, studia až 4lůžková a apartmány mají 1 ložnici se 4 lůžky. Pokoje, studia a apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, ledničkou, TV/SAT, sejfem (za příplatek), fénem a klimatizací (za příplatek). Studia a apartmány mají navíc kuchyňský kout (včetně vařiče a základního nádobí). Wi-Fi je ve společných prostorách hotelu a dětská postýlka je na vyžádání.