Paleros - Hotel Thalassa & SPA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex, složený z dvoupatrových vilek rozmístěných v zahradě, leží na pevninské části Řecka cca 1,5 km od letoviska Paleros, cca 30 km od letiště a cca 30 km od města Lefkada. Hotel je vzdálen cca 150 m od oblázkové pláže. Umístění v mírném svahu zaručí krásné výhledy z areálu hotelu.
Adresa hotelu: Main Street, 30012 Paleros, Etoloakarnia, Greece

Pláž: Krásná oblázková pláž je vzdálená cca 150 m od hotelu , přístup po pěšině v mírném svahu a přes místní komunikaci. Plážový bar v rámci all inclusive. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, bar na pláži v rámci all inclusive, bazén, dětský bazén, TV místnost.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: SPA centrum, sauna, masáže.

Doporučujeme: Tento příjemný útulný hotel, umístěný v zahradě plné zeleně, nabízí komfortní ubytování ve dvoupatrových vilkách s krásným výhledem do okolí. Výborná poloha, pouze pár kroků od krásné oblázkové pláže a v blízkosti centra letoviska s obchůdky a restauracemi, zajistí strávení nezapomenutelné dovolené klientům všech věkových kategorií. Klidné prostředí hotelu, plážový bar v rámci all inclusive a možnost relaxace v hotelovém SPA centru ocení klienti, kteří touží na své dovolené načerpat mnoho energie. Na své si přijdou hlavně milovníci tradiční řecké atmosféry.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 3 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 18:30 do 21:00 h), lehké občerstvení během dne ve vybraných časech, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 22:30 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Vkusně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek, maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě.