Paleochora - MARISE ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka stojí v klidném prostředí asi 30 m od písečné pláže a je obklopena udržovanou zahradou s květinami a palmami. Od pláže ji odděluje pouze zahrada a malý plážový bar patřící stejnému majiteli. Do centra městečka Paleochora se dostanete snadno asi po 5 minutách pohodlné chůze. Nejbližší obchod je naproti hotelu. Hosté mohou využívat bazén u vilek Europa .

Vzdálenosti Pláže: cca 30 m
Centrum městečka Paleochora: cca 300 m

Pláž: Vilka stojí v bezprostřední blízkosti písečné pláže, kde si lze pronajmout lehátka a slunečníky.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V blízkosti písečné pláže
Centrum na dosah
Krásná zahrada

Stravování: snídaně

Kontinentální snídaně je podávaná formou bufetu v baru na pláži, kde si přes den můžete dát salát a menší pokrmy (např. souvlaki, pizza, tousty,bagety apod. - platba na místě).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Hostům je k dispozici denní recepce (do 20 hod.) s internetovým koutem, plážový bar (Wi-Fi zdarma), kde se podávají snídaně a bazén u vilek Europa.

V objektu jsou dvoulůžkové pokoje a čtyřlůžkové apartmány ( třetí a čtvrté lůžko je formou rozkládacího gauče). Pokoje a apartmány mají z balkónů a teras přímý nebo boční výhled na moře (částečně zastíněný zelení), nebo výhled do zahrady a k příjezdové komunikaci. Pokoje a apartmány jsou vybaveny sprchou, toaletou, klimatizací, ledničkou a varnou konvicí. Apartmány jsou navíc vybaveny kuchyňským koutem (včetně vařiče a základního nádobí). Na balkónech a v zahradě je Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.