Paleochora - IASMOS ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Pět vilek je postaveno v zahradě přímo u krásné písečné pláže v západní části zálivu Paleochory. Do centra městečka se dostanete snadno asi po 10 minutách chůze. Nejbližší obchod je vzdálen cca 180 m.

Vzdálenosti Písečná pláž: cca 30 m
Centrum Paleochory: cca 400 m

Pláž: Hotel je přímo u krásné písečné pláže. Na pláži jsou lehátka a slunečníky (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo u pláže
I pro náročné
Ideální pro rodiny s dětmi

Ubytování: studia

Ve vilkách se nachází dvě dvoulůžková studia s přistýlkou a tři dvoulůžková mezonetová studia s až dvěma přistýlkami. Studia ve zvýšeném přízemí mají dvě samostatná lůžka a rozkládací pohovku, terasu zastíněnou pergolou s přímým nebo bočním výhledem na moře. Mezonetová studia (s vestavěným patrem) mají v přízemí obývací pokoj se dvěma lůžky nebo rozkládací pohovkou a kuchyňský kout s jídelním stolem. V prvním patře je pak prostorná ložnice s manželským lůžkem. Všechna studia jsou vybavena velkým plně zařízeným kuchyňským koutem (včetně vařiče, ledničky, základního nádobí a kuchyňských elektrospotřebičů), koupelnou (sprcha, toaleta, fén na vlasy), klimatizací, Wi-Fi. V areálu je místo na parkování.