Paleochora - EUROPA ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilky stojí přímo na písečné pláži v klidném prostředí a jsou obklopeny udržovanou zahradou s květinami, trávníkem, stromky a bazénem. Do centra městečka Paleochora se dostanete asi po 5-10 minutách pohodlné chůze. Nejbližší obchod je vzdálen asi 130 m.

Vzdálenosti Písečná pláž: hned před hotelem
Centrum Paleochory: cca 450 m

Pláž: Písečná pláž je hned před hotelem a oblázková pláž je vzdálena 600 metrů. Na plážích jsou slunečníky a lehátka k pronájmu.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo u písečné pláže
V blízkosti centra Paleochory
Krásná zahrada s bazénem

Stravování: vlastní

Doporučujeme dokoupení snídaní, které se podávají v nedalekém plážovém baru zastíněném zelení. V tomto baru si také můžete v průběhu dne zakoupit menší občerstvení (např. souvlaki, pizza, tousty, bagety apod. - platba na místě).

Ubytování: studia

Apartmánový hotel má pěkně zařízené pokoje a apartmány ve zvýšeném přízemí a prvním patře. Některé pokoje a apartmány mají přímý nebo boční výhled na moře, některé výhled do zahrady. Pokoje mají dvě lůžka, apartmány pak jednu ložnici se dvěma lůžky a obývací kuchyň s rozkládacím gaučem (až dvě lůžka) a kuchyňkou. Pokoje a apartmány mají sprchu, WC, ledničku, varnou konvici, TV a klimatizaci. U bazénu jsou lehátka a slunečníky (zdarma).Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.