Paleochora - CANDIA ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka stojí v zahradě se vzrostlými stromy a keři, jen asi 50 m od písečné pláže. Hosté vilky Candia mohou používat bazén hotelu Europa , který patří stejnému majiteli. Komunikace za domem vás po pár metrech zavede k obchodu, tavernám a kavárnám. Staré centrum Paleochory s malým přístavem je vzdáleno necelých 7 minut chůze.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum Paleochory: cca 350 m

Pláž: Vilka je vzdálená asi 50 m od krásné písečné pláže. Na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V blízkosti písečné pláže
Centrum na dosah
Krásná zahrada s bazénem

Stravování: snídaně

Doporučujeme dokoupení snídaní, které se podávají v nedalekém plážovém baru pod stínem tamaryšků, odkud je okouzlující výhled na moře. V tomto baru si také můžete v průběhu dne zakoupit menší občerstvení (např. souvlaki, pizza, tousty, bagety apod. - platba na místě).

Ubytování: studia

Dvoulůžkové pokoje v přízemí mají výhled do zahrady, dvoulůžkové pokoje v prvním patře mají z balkónů velmi omezený výhled na moře (zastíněný vzrostlou zelení) nebo do zahrady a k bazénu. Pokoje mají buď dvě samostatná lůžka nebo manželskou postel. Všechny pokoje mají ledničku a varnou konvici, koupelnu (sprcha, toaleta), klimatizaci, TV/SAT, fén (na vyžádání na recepci).

Od sezóny 2024 dochází k postupné rekonstrukci všech pokojů - studia budou předělána na pokoje bez kuchyňky.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.