Niforeika - NIFOREIKA BEACH ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází v tradiční vesničce Niforeika nedaleko města Patras v oblasti Achaia na Peloponéském poloostrově. Hotel je obklopen svěží zelenou krajinou a díky své poloze na skále nad pláží nabízí úchvatné výhledy na záliv Patras. Vesnička Niforeika, kde jsou 2 minimarkety, 2 taverny a kavárna, je vzdálena cca 2 km. V nejbližším městečku Kato Achia (cca 3,5 km) naleznete kavárny, taverny, supermarkety, poštu, lékárny, bankomat a banky. Hotel se nachází na perfektínm místě, které je ideálním výchozím bodem za poznáním poloostrova a jeho kultury spolu s historií. Navštívit tak můžete například Atény (240 km), archeologická naleziště Olympie (93 km) a známé Deplhi (140 km), ale i přírodní zajímavosti jako les Strophilia a jezero Tsivlos.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Kato Achaia: cca 3,5 km

Pláž: Z hotelové zahrady vede přímý přístup po schodech k písčito-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do křišťálově čistého moře. Na pláž se dostanete i okolo hotelu po silnici. Pláž je vybavena lehátky a slunečníky, kabinkami na převlékání a sprchou. Lehátka a slunečníky jsou v případě konzumace v baru zdarma.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Přímo nad pláží
Vhodné pro rodiny s dětmi

Stravování: all inclusive

Stravování je formou light all inclusive a dle popisu (pouze do 6.9.) :



Snídaně: od 08:00 do 10:00 - formou bufetu



Obědy od 13:30 do 15:00 - formou bufetu (k dispozici: salát, variace hlavních jídel, ovoce, dezerty, voda)

Víno, pivo pouze během oběda a v restauraci.



Od 10:00 do 22:00 nealkoholické nápoje v baru u bazénu.



Večeře od 19:00 do 21:00 - formou bufetu (k dispozici salát, variace hlavních jídel, ovoce, dezerty, zmrzlina, voda)

Pivo, víno pouze během večeře a v restauraci.



Od 7. 9. je ubytování s Polopenzí Plus. Snídaně a večeře podávány stejným způsobem jako u light all inclusive.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení a služby: V hotelu se nachází recepce, 2 restaurace, bar, TV místnost, venkovní bazén s barem, dětský bazén, dětské hřiště, fitness centrum, minimartket. K dispozici je klimatizace, Wi-Fi připojení a trezor.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (dítě do 12 let nebo dospělá osoba), s koupelnou, WC, klimatizací, TV/SAT, telefonem, fénem, ledničkou, Wi-Fi a terasou nebo balkónem s výhledem na moře nebo do zahrady. Dětská postýlka je na vyžádání.
Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.