Myrina - DIAMANTIDIS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Ideální poloha v centru letoviska nedaleko pláže
Malebný výhled na hrad
Nákupní a zábavní možnosti na dosah

Poloha: Velmi příjemný hotel s výbornou polohou leží obklopen zelení v centru města a zároveň blízko malebného přístavu Myrina (procházkou cca 15 minut). V okolí hotelu je množství obchodů, kaváren, restaurací a barů. Do hotelu se vstupuje po delším schodišti.

Vzdálenosti Pláž: cca 450 m
Centrum: hned v okolí hotelu
Letiště: cca 18 km

Pláž: Nejbližší velmi pěkná, dlouhá, široká a písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 450 m od hotelu. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma na organizované pláži, cca 1 km od hotelu směrem k hotelu Ifestos (podmíněno symbolickou konzumaci v plážovém baru, minimálně káva nebo nealkoholický nápoj).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: snídaně

Snídaně je formou kontinentálního bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je vstupní hala s recepcí, příjemný salónek s TV, 2 výtahy, restaurace, venkovní posezení na terase, vnitřní bar, snackbar u bazénu, malá zahrada, parkoviště, bazén s částí vyhrazenou pro děti, lehátka u bazénu zdarma - pro léto 2020 nebude bazén v provozu. Wi-Fi je v prostorách hotelu a na pokojích zdarma. Rychlovarná konvice je na vyžádání na recepci (zdarma).

V hotelu jsou k dispozici prostorné jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností 1 nebo 2 přistýlek, ev. lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV, malou ledničkou, trezorem a balkónem s výhledem na bazén, hrad nebo do vnitrozemí. Rychlovarná konvice k zapůjčení na recepci. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).