Moraitika - DELFINIA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Přímo u moře a pláže
Krásná zahrada
Milý personál

Poloha: Velmi příjemný hotelový komplex, který se skládá ze tří samostatných budov, se nachází v klidném prostředí v krásné a dobře udržované zahradě v letovisku Moraitika, hned u moře a pláže. Centrum letoviska s řadou restaurací, taveren, barů a obchodů s potravinami i suvenýry je vzdáleno cca 200 m, nejbližší minimarket se nachází cca 100 m od hotelu a autobusová zastávka je ve vzdálenosti cca 100 m, u vjezdu do hotelu. Pěkná procházka do letoviska se dá absolvovat i po pláži, přes dřevěně desky. Podél pláže je spousta vyhlášených taverniček, které lákají turisty k ochutnání řeckých specialit, rybích pokrmů a darů moře.

Vzdálenosti Pláž: cca 10 m
Centrum: cca 200 m

Pláž: Areál je obklopen krásnou exotickou zahradou (s pomerančovníky, citronovníky, banánovníky) a olivovým hájem, vedoucím až k vlastní písčito-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře. U pláže je bar Kirki, kde se pravidelně v letních měsících pořádají pro klienty programy, které jsou vypsané na nástěnce v hotelu.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, venkovní jacuzzi pro 4-5 osob (zdarma), slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži (zdarma), prostorné dětské hřiště, veřejné WC a sprchy, 2 tenisové kurty (zdarma, zapůjčení 2 raket a míčku za poplatek), fitcentrum (zdarma), kulečník (za poplatek), zahradní šachy (zdarma), stolní tenis (zdarma). Vodní sporty na pláži cca 150 m a kurzy potápění cca 500 m (za poplatek). Hotel organizuje během dne obvykle v hlavní sezóně animační programy (v cizím jazyce) a téměř každý večer pořádá zábavné programy a večírky (v cizím jazyce).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně i večeře jsou formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, 3 výtahy, internetový koutek (za poplatek), konferenční místnost, koutek s TV/SAT, vnitřní klimatizovaná restaurace, kavárna, snackbar na pláži (10:00-01:00), taverna u pláže (10:00-17:00), prádelna (za poplatek), rozlehlá zahrada, parkoviště. Osušky na pláž za poplatek. Wi-Fi v areálu hotelu zdarma (recepce, většina pokojů, bar u pláže).

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky typu standard a superior. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, malou ledničkou, sejfem (za poplatek)balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na bazén nebo s výhledem na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.