Marmari - Caravia Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Hotel přímo u pláže
Ochotný personál
Chutná a pestrá strava

Poloha: Kompletně zrekonstruovaný, velmi příjemný a přátelský hotel Caravia Beach se skládá z hlavní třípatrové budovy a několika bungalovů. Komplex leží na klidném místě v nádherné, vzrostlé, rozlehlé a velmi dobře udržované zahradě se subtropickou vegetací - palmami, araukáriemi a keři v letovisku Marmari. Okolí hotelu je příjemným místem k večerním procházkám, například do turistického centra, které je od hotelu vzdáleno pouhých cca 600 m. Restaurace, bary a taverny se nacházejí cca 500 m od hotelu. Do centra letoviska se dá dojít i po pláži (cca 1 km). Další tip na procházku je k solnému jezeru (cca 2 km) a letovisku Tigaki (cca 3 km). Jízdárna s koňmi je odtud cca 1 km, malý motodrom je cca 500 m. Hotel je moderně zařízen a svými vynikajícími službami uspokojí i náročnějšího klienta. Doporučujeme jej všem, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou v příjemném prostředí. Do města Kos je to cca 13 km, lze cestovat pohodlně městským autobusem, cca 5x denně (zastávka u hotelu, v neděli jezdí autobus obvykle jen 3x) nebo taxi. Poblíž hotelu je půjčovna kol.

Vzdálenosti Pláž: cca 50-150 m
Centrum: cca 600 m

Pláž: Velmi pěkná dlouhá a široká písčitá pláž se světlým pískem je přímo u hotelu (od posledního plážového bungalovu cca 50 m, od hlavní budovy cca 150 m). Vstup do moře je pozvolný, vhodné pro všechny generace, speciálně pro rodiny s dětmi a starší osoby. Výhled z pláže je na ostrovy Kalymnos a Pserimos. U pláže je kabinka na převlečení a sprcha.

Sport a zábava: Dva bazény, jacuzzi v bazénu, dětský bazén, kabinka na převlečení u bazénu a u pláže, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma. Dětské hřiště, miniklub (pro děti od 4 do 12let). Minigolf, stolní tenis, kulečník, plážový volejbal, hřiště na basketbal a minifotbal, šipky, boccia, fitcentrum, tenis - tyto služby jsou zdarma (poplatek jen noční osvětlení). Různé druhy vodních sportů na pláži (vedle Neptune plážového baru, za poplatek - šlapadla, kánoe, windsurfing, vodní lyže, kruhy, banán). Masáže (na vyžádání, za poplatek). Hotel pořádá obvykle během hlavní sezóny animační programy (cca 7x týdně, v cizím jazyce) a cca 1x týdně řecký večer.

Poznámka: Povinná pobytová taxa:
3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely

Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Stravování: all inclusive

Formou ALL INCLUSIVE (viz popis):


O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu

Snídaně (07:00-10:00), možnost brzké snídaně (06:00-07:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30) formou bufetu v restauraci Apellis. Během obědů a večeří neomezená konzumace místního vína, točeného piva a místních nealkoholic-kých nápojů. Dětské menu je každý den u obědů a večeří

U večeří je požadováno společenské oblečení, nelze plážový oděv nebo šortky (muži dlouhé kalhoty)

Občerstvení v baru Neptune u pláže (10:00-18:00) - sendviče, slané pečivo, sušenky nebo bábovka, kopečková zmrzli-na, čaj, filtrovaná káva, džusy, další nealkoholické nápoje, místní točené pivo a víno

Bar Mooring (16:00-24:00) - místní alkoholické a nealkoholické nápoje (např. víno, točené pivo, ouzo, gin, vodka, whis-key, rum, koktejly a různé nealko nápoje, ovocné šťávy a džusy)

Obvykle jednou týdně řecký večer

Balíček (místo oběda či večeře) včetně minerální vody, nutno objednat den předem na recepci nejpozději do 19:45

Animační programy, v cizím jazyce. Prostory amfiteátru jsou využívány pro večerní show

Za poplatek jsou mezinárodní alkoholické nápoje a různé druhy kávy (espresso, cappuccino)

Změna programu a časů all inclusive vyhrazena vedením hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Vstupní hala, recepce, salónek, 4 výtahy (jen v hlavní budově), hlavní restaurace, 4 bary, konferenční místnost (moderní technika, sál až pro 400 účastníků), obchůdek se suvenýry (obvykle 9:30-13:30, 17:30-21:30), společenskou místnost s TV se satelitním příjmem, internetový koutek (za poplatek), prádelna, čistírna (za poplatek), kadeřnictví, opalovací terasa, amfiteátr (pro večerní program - např. dětské disko, show pro dospělé). Zahrada, parkoviště. Plážové osušky zdarma. Wifi v prostoru recepce a na pokojích zdarma.

Celkem je v areálu k dispozici 212 vkusně vybavených prostorných pokojů v hlavní čtyřpatrové budově pro 1-3 osoby a 82 zahradních bungalovů až pro 4 osoby, které se skládají z obývacího pokoje s rozkládacími gauči a dveřmi oddělené ložnice. Koupelna a terasa jsou společné.
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem a hudebním kanálem, chladničkou, balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady, vnitrozemí a okolí. Upozorňujeme, že pokoje v hlavní budově mají tzv. francouzský balkon (tedy jen velké zasunovací okno, nikoliv balkón). Jednolůžkové pokoje jsou s výhledem do zahrady. Trezor na pokoji (za poplatek cca 10€/týden, cca 18€/2 týdny). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hotel má k dispozici omezený počet pokojů vhodných pro handicapované osoby.