Lixouri - SEA BREEZE


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka stojí na oploceném pozemku bezprostředně u moře a malé divoké pláže. Po místní komunikaci se podél moře dostanete ke komplexu Apolafsi, a dále na krásnou písečnou pláž Lepeda. Cestou budete míjet další divoké písečné pláže. Do centra Lixouri, kde jsou obchody a taverny, se dostanete pohodlnou chůzí za necelých 10 minut.

Vzdálenosti Malá pláž: cca 20 m
Pláž Lepeda: cca 1,4 km
Centrum Lixouri: cca 600 m

Pláž: Malá divoká pláž je bezprostředně před vilkou. Po místní komunikaci podél moře se dostanete na krásnou pláž Lepeda, cestou budete míjet další divoké písečné pláže.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Výhodná poloha přímo u pláže
Výhled na moře
Příjemná atmosféra

Stravování: vlastní

Bez stravování. Doporučujeme připlatit si bohatou snídani podávanou formou bufetu v komplexu Apolafsi (vzdálenost cca 350 m, 5 minut chůze). Na místě je možné objednat také obědy a večeře, které jsou servírované a vybírají se z jídelního lístku. Jídlo si můžete vychutnat v restauraci nebo na terase s okouzlujícím výhledem na moře.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Hezká a udržovaná zahrada s trávníkem a květinami s možností příjemného zastíněného posezení s výhledem na moře. Hosté mohou zdarma využívat bazén, vč. lehátek a slunečníků v nedalekém komplexu Apolafsi .

Studia jsou v prvním a druhém patře a mají z balkónů okouzlující výhled na moře. Studia jsou vybavena sprchou, WC, TV, balkónem, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky) a klimatizací (za příplatek). Přistýlka je formou třetího řádného lůžka. V ubytování není možnost vyžádat dětskou postýlku.

Výběr konkrétního čísla pokoje: 1. patro: studio č. 8 s výhledem na moře
2. patro: studia č. 1 & 2 s výhledem na moře, studio č. 5 s bočním výhledem na moře Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.