Lixouri - APOLAFSI ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel je obklopen olivovým sadem a je vzdálený od centra Lixouri asi 1 km. Dostanete se tam pohodlně po cestě lemované subtropickými rostlinami vedoucí podél moře. Vydáte-li se opačným směrem, dojdete ke krásné pláži Lepeda. Můžete se k ní dostat i podél moře. Pod hotelem je malá přírodní písečná pláž. V blízkém okolí jsou další divoké písečné pláže.

Vzdálenosti Malá pláž: cca 120 m
Pláž Lepeda: cca 1 km
Lixouri: cca 1 km

Pláž: Pod hotelem je malá přírodní písečná pláž. V blízkém okolí jsou další divoké písečné pláže. Asi 1 km od Apolafsi je krásná pláž Lepeda.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přátelská rodinná atmosféra
Vyhlášená restaurace
Nedaleko od krásné pláže Lepeda

Stravování: vlastní

Bez stravování. Rodinná restaurace s celodenním provozem je vyhlášená vynikající kuchyní. Doporučujeme připlatit si bohatou snídani podávanou formou bufetu. Obědy a večeře jsou servírované a vybírají se z jídelního lístku (platba na místě). Jídlo si můžete vychutnat v restauraci nebo na terase s okouzlujícím výhledem na moře.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Hotelová restaurace je vyhlášena svojí výbornou tradiční řeckou kuchyní. Bar je otevřený po celý den. Hostům je k dispozici Wi-Fi, žehlička a žehlící prkno. U hotelového bazénu s barem můžete využívat slunečníky a lehátka zdarma. Je zde i malé dětské brouzdaliště.

Dvoulůžková studia směřují k moři. Prostornější studia v hlavní budově mají dvě lůžka a možnost přistýlky. Tato větší studia mají výhled do dvora a zeleně. Všechna studia jsou vybavena sprchou, WC, balkónem a kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV/SAT, klimatizací, fénem a sejfem. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: hlavní budova 1. patro: studio č. 8 s výhledem na protější budovu
vedlejší budova - přízemí: studio č. 33 se zastíněným výhledem na moře, 1. patro: studio č. 21 a 22 se zastíněným výhledem na moře Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.