Limni Keri - DAKIS **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Pěkná vilka se sedlovými stříškami, tak typickými pro ostrov Zakynthos, stojí na vršku nad malým přístavem v Limni Keri. K pobřežní promenádě a pláži se dostanete velmi rychle přes olivový háj. V okolí jsou taverny, cukrárna, pekárna a obchody.

Vzdálenosti pláž: cca 200 m
centrum Limni Keri: cca 150 m
letiště: cca 16 km

Pláž: Modrou vlajkou EU oceněná pláž je oblázková, jen velmi malá část na kraji je písečná. Voda je zde čistá a vstup do moře pozvolný. Můžete si zde pronajmout lehátka a slunečníky.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Zábava na dosah
Ubytování obklopené zahradami

Stravování: vlastní

Bez stravování. Doporučujeme dokoupení večeří v taverně Keri (objednávka a platba na místě).

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia s přistýlkou (pevné lůžko) a apartmány až pro 4 osoby (manželská postel a dvě jednolůžka) jsou v prvním nebo druhém patře. Standardně vybavená studia jsou v prvním patře a z prostorných zastíněných balkónů, které směřují k moři, je výhled do olivového sadu. Novější studia jsou ve druhém patře a mají panoramatický výhled na moře. Některé apartmány jsou umístěné ve vedlejší budově - menším domku, který je umístěný v zahradě. Studia a apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí, rychlovarné konvice a ledničky), balkónem, klimatizací (za příplatek) nebo stropním větrákem, Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Před domem je velmi příjemné posezení u velkého stolu mezi květinami a bylinkami.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.