Lefkos - SEA MELODY


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dvě dobře vypadající vilky stojí v mírném svahu nedaleko malebného přístavu a kousek od krásné písečné pláže Gialou Chorafi, kde si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. V blízkosti jsou další krásné pláže této oblasti, například pláž Frangolimnionas. Okolo přístavu jsou taverny a kavárny. V tomto malém centru jsou i dva obchody.

Vzdálenosti od pláže Gialou Chorafi: cca 90 m.
od centra Lefkos: cca 200 m.

Pláž: Krásná písečná pláž Gialou Chorafi je nedaleko od ubytování. Na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. V blízkosti jsou další krásné pláže této oblasti např. Frangolimnionas.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí místních zahrad
Příjemné ubytování s rodinnou atmosférou
Krásná pláž 5 minut od ubytování

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: studia

Vilky mají terasy a balkóny situovány k moři a jsou obklopeny zahradou. Ze studií je výhled na moře, v některých případech částečně zastíněný zelení a také okolní zástavbou. Prostorná dvoulůžková studia jsou v prvním patře nebo zvýšeném přízemí, a jsou vybavena koupelnou (sprcha, WC), kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), Wi-Fi, sejfem (za příplatek). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: dvoulůžkové studio s přistýlkou č. 5
1. patro: dvoulůžkové studio č. 6 s výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.