Lefkos - PLIADES ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka je postavena v údolí obklopeném zelení a skalami. Nedaleká písčito-oblázková pláž Potali nabízí krásné koupání. Tato krásná rozlehlá pláž, která není nikdy přeplněná, je v dosahu pohodlné chůze ani ne za 2 minuty. Nejbližší taverna je vzdálena jen pár minut a malý obchod asi 700 m. Do centra vesničky Lefkos a k pláži Gialou Chorafi se můžete dostat pohodlnou chůzí asi za 20 minut. Vilka je obklopena zahradou.

Vzdálenosti Pláž: cca 180 m
Nejbližší taverna: cca 120 m
Centrum Lefkosu: cca 1,3 km

Pláž: Krásná rozlehlá písčito-oblázková pláž Potali je v dosahu pohodlnou chůzí 2 minuty. Na pláži je možnost pronájmu lehátek a slunečníků.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Prostorné ubytování pro větší rodiny
V blízkosti pláže Potali

Stravování: vlastní

V taverně Blue Swan si můžete připlatit kontinentální snídani a servírovanou večeři (předkrm nebo salát a hlavní jídlo). Večeře se vybírá z jídelního lístku.

Ubytování: studia

Přízemní apartmány mají výhled na moře, v některých případech zastíněný zelení. Apartmány mají jednu ložnici s manželským lůžkem a dalším lůžkem, a obývací kuchyň s rozkládacím gaučem (až pro dvě děti do 15 let). Apartmány jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC), kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), sejfem, klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: apartmán až pro 5 osob č. 2, apartmány až pro 4 osoby č. 1, 3 s výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.