Lefkos - GALINI


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka je postavena velmi blízko zálivu Potali na jih od centra vesničky Lefkos. Nejbližší taverna je vzdálena jen pár minut a malý obchod asi 100 m. Krásná rozlehlá pláž Potali je v dosahu pohodlnou chůzí asi za 1 minutu. Na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. Do centra vesničky Lefkos a k pláži Gialou Chorafi se můžete dostat pohodlnou chůzí asi za 20 minut.

Vzdálenosti Pláž: cca 170 m
Centrum Lefkosu: cca 1 km

Pláž: Krásná rozlehlá písčito-oblázková pláž Potali s možností pronájmu lehátek a slunečníků je vzdálená asi 1 minutu chůze. Vstup do vody je kamenitý.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí
Ubytování s výhledem na moře
Vynikající poloha (1 min od zálivu Potali a 15 min od pláže Gialou Chorafi)

Stravování: snídaně

Ubytování je bez stravování. V naší exkluzivní nabídce lze zakoupit se stravováním (snídaně nebo polopenze) v nedaleké taverně Blue Swan cca 100 m. Snídaně jsou servírované, večeře formou výběru z nabídky (denní speciality + stálé menu, výběr jednoho hlavního jídla a jednoho salátu nebo předkrmu - s výjimkou ryb na váhu a mořských plodů)

Ubytování: studia

Jednopatrová vilka má prostorná studia v prvním patře a přízemí. Ze všech studií je krásný výhled na moře. Studia mají dvě lůžka, některá možnost přistýlky (pevné lůžko), a jsou vybavena koupelnou (sprcha, WC), kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), sejfem (za příplatek), klimatizací (za příplatek), Wi-Fi a balkónem.

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: dvoulůžková studia č. 2, 4 a třílůžkové studio č. 3 s výhledem na moře
1. patro: třílůžková studia studio č. 6, 7 a dvoulůžkové studio č. 8 s výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.