Lefkada - Red Tower ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: příjemný a elegantní menší hotel v řeckém stylu. Je postaven ve svahu na skále, z areálu se nabízí nádherné, romantické výhledy na moře. Od nejbližší malé oblázkové pláže s pozvolnějším vstupem do moře (doporučujeme boty do vody), vzdálené jen 150 m, jej dělí místní komunikace. Nejhezčí a nejznámější pláž oblasti Perigiali, pláž Pasha, je vzdálená 800 m. V blízkém okolí je minimarket i několik taveren. Do sousedního živého letoviska Nidri je to asi 2,3 km k prvním hotelům a obchodům, do centra asi 3 km. Hotel zajišťuje zdarma transfery do Nidri a zpět několikrát denně.

Vybavení: restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén s jacuzzi, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma.

Doporučujeme: Doporučujeme: Sympatický menší hotel s bazénem, s nádhernými panoramatickými výhledy na moře a okolí, v blízkosti malé pláže a s transfery zdarma do živého střediska Nidri a zpět. Vřele doporučujeme.

Upozornění: Každý cestující musí nejpozději 24 hod před odletem na území Řecka vyplnit elektr. formulář PLF, k disp. na www.travel.gov.gr

Obsazení: XX / XXx

Pro děti: dětská postýlka, dětská vysoká židle v restauraci, dětský bazén, dětské hřiště.

Internet: WiFi v celém areálu hotelu (kromě pokojů).

Stravování: polopenze

polopenze

Snídaně: rozšířené kontinentální formou bufetu

Večeře: bufetové

Ubytování: hotel ***+

renovované pokoje jsou zařízeny v příjemně barevné dekoraci, jsou vybaveny koupelnou s WC a sprchou, klimatizací (zdarma červenec a srpen), SAT/TV, ledničkou, trezorem, vysoušečem vlasů, balkonem či terasou. Pokoje jsou 2lůžkové, některé jsou s pohovkou jako 3. lůžkem pro dítě do 12 let. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.