Lambi - APOLLON ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Hotel v krásné zahradě
Oblast s kulturním a sportovním vyžitím
Docházková vzdálenost do centra města

Poloha: Video hotelu 1
Video hotelu 2

Hotelový areál je zasazený do hezky udržované zahrady se subtropickou flórou - všude jsou nejrůznější keře, palmy, stromy, květiny a byliny. Svou architekturou - častým použitím červených sloupů - navozuje dojem krétského mínójského paláce. Je situovaný v oblasti Lambi, u hlavní cesty vedoucí z centra hlavního města, naproti je hotel Atlantis, který též máme v nabídce. Hotel je vzdálen cca 2 km od centra hlavního města Kosu ( autobus staví před hotelem Atlantis). V okolí jsou taverny, restaurace, obchody, půjčovny. Nejbližší supermarket je cca 50 m od hotelu. Nejbližší lékárna je cca 1 km, nejbližší taverna cca 100 m. V areálu hotelu je půjčovna kol, ceny de typu od 2-7€/den, pěkný výlet na kole je po pobřeží do střediska Tigaki.

Vzdálenosti Pláž: cca 250 m
Centrum: cca 2 km

Pláž: Nejbližší písčito-oblázková pláž (bílý hrubší písek přechází do tmavé barvy, místy s oblázky) se táhne v délce cca 250 m a je odsud pěkný výhled na protější pobřeží a často proplouvající lodě. Při vstupu do moře je písek, potom oblázky, vhodnější jsou proto boty do vody (především pro děti), vstup do moře je strmější. Podél části pláže jsou vzrostlé stromy, které poskytují v parných dnech příjemný stín. Na pláži je sprcha (před hotelem Atlantis). Nejbližší pláž je k dosažení přes silnici, cestou po obou stranách hotelu Atlantis, cca 250 m. Pěkná je též nedaleká Mylos Beach (nazvaná po větrném mlýnu), kde je bar, toalety, sprchy, v moři oblázky, v sezóně 2016 zde byl po dohodě s obsluhou plážový servis zdarma v případě konzumace v plážovém baru.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, dětský koutek s houpačkami, skluzavkou a dalšími atrakcemi v zahradě. Kulečník, tenis (včetně raket a míčků, není večerní osvětlení), hřiště na basketbal - zdarma. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 6-9€/set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek). Hotel pořádá pro své hosty obvykle v hlavní sezóně cca 6x týdně animační programy (v cizím jazyce).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc.

Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: all inclusive

Formou ALL INCLUSIVE (viz popis):


O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu

Snídaně (07:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:45-21:00) formou švédského stolu. Během obědů a večeří neomezená konzumace točeného piva, vína, nealko nápojů z postmixu

V baru Apollon je k dispozici:


Občerstvení (sandwiche, pizzy, croissanty) od 11:00-19:00

Filtrovaná káva a čaj s koláčky nebo sušenkami od 16:00-17:00

Zmrzlina (kopečková) od 12:00-19:00

Místní alkoholické nápoje od 10:00-23:00 (voda, gin, tequila, rum, brandy, víno bílé, růžové a červené, točené pivo a ouzo)

Nealkoholické rozlévané místní nápoje od 10:00-23:00 (nealko z postmixu, filtrovaná káva, čaj, ovocné šťávy)

V baru Boheme je k dispozici:


Občerstvení (sandwiche, pizzy, taštičky) od 11:00-18:00

Odpolední filtrovaná káva a čaj s koláčky a sušenkami od 16:00-17:00

Zmrzlina (kopečková) od 12:00-18:00

Místní alkoholické nápoje od 10:00-18:00 (voda, gin, tequila, rum, brandy, víno, točené pivo a ouzo)

Nealkoholické rozlévané místní nápoje od 10:00-18:00 (nealko z postmixu, filtrovaná káva, čaj, ovocné šťávy)

Vstup do restaurace není povolen bez trička, v plavkách a žabkách

V sezóně 2016 hotel zajišťoval jednoduché balíčky místo oběda (v případě klientovy nepřítomnosti na hotelu), nutno nahlásit na recepci alespoň den předem

Změna a čas programu all inclusive je vyhrazena vedením hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Recepce, vstupní hala, salónek s vnitřním barem a TV se satelitním příjmem, místnost na zavazadla, internetový koutek (za poplatek cca 2€/30 minut), stoly pro hráče karet, vnitřní restaurace, venkovní bar a snackbar, venkovní posezení. Při vchodu do hotelu umělé jezírko. Osušky na pláž za poplatek (cca 1,5€/den). Wifi zdarma na recepci. Wifi na pokojích za poplatek. Zahrada, parkoviště.

Celková kapacita tohoto areálu, který tvoří 7 dvou až třípodlažních budov, je 183 prostorných pokojů (1-, 2lůžkové s možností až 2 přistýlek pro rodiny s dětmi, bývá to palanda nebo gauč).
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (omezený počet programů), malou chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, do zahrady, na okolí, omezeně směrem na bazén. Trezor na chodbě u recepce (za poplatek cca 3€/den). Některé pokoje (obvykle pro 3 osoby) mají terásku ve sníženém přízemí. Jednolůžkové pokoje jsou jen na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.