Laganas - ASTIR BEACH


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází je přímo u písečné pláže v klidné části Laganasu, nejvyhledávanějším letovisku na ostrově. Nedaleko jsou obchody, restaurace i taverny. Do samotného rušného centra střediska, kde najdete vše, co může turista na dovolené žádat, je to procházkou cca 15-20 minut chůze. Jsou zde nespočetné možnosti zábavy přes den i v noci. Nechybí rychlá občerstvení, restaurace, taverny, bary, kavárny, obchody s potravinami, suvenýry, oblečením, plážovým vybavením, pekárna, klenotnictví, zlatnictví, lékárny, bankomat, diskotéky, noční kluby, půjčovny aut, motorek a kol. U hlavní silnice je zastávka autobusu, kterým lze pohodlně cestovat do hlavního města.

Vzdálenosti Pláž: cca 30 m
Centrum Laganasu: cca 800 m

Pláž: Několik kilometrů dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem. Na pláži i u bazénu je možnost pronájmu lehátek a slunečníků. Na pláži 2 lehátka + 1 slunečník za poplatek 6 €/den, u bazénu 2 lehátka + 1 slunečník zdarma pro klienty s all inclusive programem (pro ostatní klienty za poplatek 3 €/den).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00€ za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo u pláže s pozvolným vstupem do moře
Zábava na dosah
Sportovní možnosti

Stravování: all inclusive

Snídaně formou bufetu, nebo polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu, nebo All Inclusive.

Popis programu All Inclusive:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (08:00-10:00), obědy (13:30-15:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hotelové restauraci. Během obědů a večeří neomezená konzumace rozlévaných místních nealkoholických nápojů, místního točeného piva a místního vína
Lehké občerstvení formou snacků od 11:00 do 18:00 a zmrzliny pro děti do 12 let
Rozlévané místní nealkoholické (ovocné šťávy, nealko, filtrovaná káva, čaj) a rozlévané místní alkoholické nápoje (točené pivo, místní víno, ouzo, raki, brandy) v hlavním baru od 11:00 do 23:00
Konzumace po 23:00 se hradí extra

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, Wi-Fi (za příplatek), televizní místnost, bazén a dětský bazén, vířivka, lehátka a slunečníky u hotelového bazénu (zdarma).

Pokoje jsou 2lůžkové s možností 1 přistýlky, buď s částečnou orientací na moře (s bočním, nepřímým výhledem) nebo s orientací do zahrady. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, satelitní TV, klimatizací (v červenci a srpnu v ceně, v červnu a září za příplatek), chladničkou (za poplatek) a balkónem nebo terasou.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.