Koukounaries - SKIATHOS PALACE


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel obklopený zelení a udržovanou zahradou se nachází na kopci nad nejkrásnější pláží se zlatým pískem v osadě Koukounaries. V osadě jsou taverny a obchod, nedaleko je také zastávka místní dopravy se spojením do hlavního města ostrova Skiathos a na další pozoruhodné pláže na jižním pobřeží. Od hotelového bazénu je překrásný výhled na moře, na pláž Koukounaries a na jezero Strofilia.

Vzdálenosti Pláž Koukounaries: cca 270 m
Pláž Maratha: cca 550 m
Autobusová zastávka: cca 150 m

Pláž: Vyhlášená pláž Koukounaries se zlatavým pískem je od hotelu vzdálena cca 270 m, na této pláži je k dispozici široká nabídka vodních sportů (vodní lyžování, windsurfing, vše za poplatek). Další krásná pláž Maratha je od hotelu vzdálena cca 550 m, na této pláži se také nachází hotelový bar. Na obou plážích si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. Hotelový mikrobus Vás několikrát denně dopraví na pláž.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 10,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu na Skiathos je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Proč právě sem: Hotel vhodný i pro náročné
Krásný výhled na moře
Pláž se zlatavým pískem v blízkosti

Stravování: polopenze

Snídaně formou bohatého bufetu, nebo polopenze (večeře formou bufetu). Nápoje i jídlo jsou hostům k dispozici po celý den v hotelových restauracích či barech (platba na místě).

Ubytování: hotel *****

Vybavení a služby: Recepce, sejf (za poplatek), Wi-Fi připojení, bar, bar u bazénu, restaurace s krásným výhledem na moře, malý obchod, dětské hřiště v hotelové zahradě, bazén, dětský bazén, stolní tenis, tenis, parkoviště.

Hotelové pokoje jsou prostorné a může se zde ubytovat i rodina se dvěma dětmi nebo tři dospělí. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana), WC, mini barem, TV/SAT, Wi-Fi připojením (na pokojích za poplatek), telefonem, rádiem, klimatizací, a balkónem nebo terasou. Pokoje typu Promo nemají balkon, ani terasu.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.