Korina ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Příjemný rodinný hotel je postavený od známé písečné „Zlaté pláže“ cca 400 m a od centra letoviska Skala Potamias cca 800 m. Hotel je ideálním výchozím místem pro poznání ostrova.

Pláž: Vzdálenost 400 m, písečná s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Předpokládaný letový řád:
Předpokládaný letový řád: linka QS 2208/9, Praha 11:00 - 14:05 Kavala 14:55 - 16:20 Praha. Časy LT.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje standard bez možnosti přistýlky s výhledem do parku DBL Garden View), dvoulůžkové pokoje superior (DBL Superior Side Sea View) s možností jedné přistýlky a bočním výhledem na moře, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, malá lednice, klimatizace, sat. TV, Wi-Fi připojení, telefon, balkon nebo terasa.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL Garden View): 2 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj superior (DBL Superior Side Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Vybavení:
Recepce, restaurace, venkovní terasa, lobby bar, televizní místnost, terč na šipky, menší dětské hřiště, venkovní bazén, snack bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Trezor 15 € / týden, basketbalové hřiště, tenisové hřiště, stolní tenis, billiard