Acharavi - Villa Tasos


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Poloha: villa Tasos (dřívější označení Gongas) se nachází v klidné části letoviska Acharavi, ve vzdálenosti cca 250 m od písečno-oblázkové pláže a cca 200 m od centra letoviska. Nejbližší obchod cca 50 m.

Pláž: písečno-oblázková pláž 250 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava: v okolí vodní sporty, v centru restaurace, taverny, obchody, bary a diskotéky. Půjčovna kol, motorek a aut nedaleko. Možnost podnikání pěších výletů po okolí.

nas_tip: Hezká studia s vlastním bazénem a příjemným barem v klidnější části letoviska. Rušné centrum letoviska Acharavi vzdálené cca 200 metrů.

Stravování: vlastní

vlastní, možnost dokoupení snídaní ve vedlejším hotelu Marie – kontinentální snídaně formou bufetu, případně večeří v taverně Skondros, do které se dostanete příjemnou, cca desetiminutovou procházkou po pláži. Večeře jsou servírované menu o 4 chodech.

Bez stravy

Možnosti: možnost dokoupení snídaní ve vedlejším hotelu Marie – kontinentální snídaně formou bufetu, případně večeří v taverně Skondros, do které se dostanete příjemnou, cca desetiminutovou procházkou po pláži. Večeře jsou servírované menu o 4 chodech.

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa: Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: studia

Vybavení hotelu: dvě vilky v udržované zahradě tvoří atrium s bazénem s lehátky a slunečníky zdarma a posezením pod pergolou, kde můžete relaxovat stranou od ruchu ulice. K dispozici je také bar u bazénu a wifi ve společných prostorách i ve všech studiích zdarma.

pěkně vybavená studia, některá s možností až dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, TV, vybavený kuchyňský kout s lednicí, sporákem, malou troubou a rychlovarnou konvicí. Ve studiích jsou stolní nebo stropní ventilátory zdarma.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Korfu (Kerkyra) - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer do místa ubytování a zpět na letiště, ubytování v dvoulůžkovém studiu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den. U villy Tasos možnost doobjednání snídaní ve vedlejším hotelu Marie za 130 Kč/den. Snídaně jsou formou bufetu. U studií Claire, Stefania a villy Tasos možnost doobjednání večeří za 330 Kč/osoba/den v taverně Skondros na pláži. Večeře je menu o 4 chodech. Děti do 12ti let mají na večeře slevu 100 Kč/den