Kokkari - MARIN ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: večeřestrava: večeře
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dva domky leží v příjemném prostředí uprostřed zahrad. V blízkém sousedství je dům majitelů. Na oblázkovou pláž se dostanete pohodlnou chůzí asi za 3 minuty. Nákupní možnosti a taverny jsou také velmi blízko. Starobylé centrum městečka Kokkari je v dosahu asi 5 minut.

Vzdálenosti od pláže: cca 90 m.
od starého centra Kokkari: cca 300 m.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V blízkosti pláže

Oblíbené

Skvělá poloha

Stravování: večeře

Možnost dokoupení servírovaných večeří ( ze 3 chodů - předkrm, hlavní jídlo a dezert + 1 sklenice vína či piva v ceně) v příjemné taverně Kokkoras v centru krásného Kokkari cca 300 m od ubytování.

Ubytování: studia

Standardně zařízená dvoulůžková nebo třílůžková studia jsou v prvním patře a ve zvýšeném přízemí. Prostorné apartmány jsou ve zvýšeném přízemí nebo prvním patře a mají jednu dvoulůžkovou ložnici a obývací kuchyň s rozkládacím gaučem (až dvě pohodlná lůžka). Studia a apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), kávovarem, klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi. Balkóny směřují do okolní zástavby, zahrad a vinohradu. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje:

Zvýšené přízemí - studia č.2 s výhledem ke kostelu a do zahrady, studio č.3 s výhledem do dvorku, apartmán č.7 s výhledem na kostel a apartmán č.8 s výhledem na hory a vinice

1. patro - studia č.4, 5 a 6 s výhledem na hory

Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.