Kefalos - KORDISTOS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Klasický, dobře udržovaný hotel stojí přímo na krásné pláži Agios Stefanos v zálivu Kefalos. Do centra vesničky s tavernami a bary je to velmi blízko. Na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky.

Vzdálenosti Pláž: cca 20 m
Centrum Kefalosu: cca 300 m

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Ubytování v žádané oblasti Kefalos
Klidné místo v těsné blízkosti pláže
S možností procházek po promenádě

Stravování: snídaně

Mírně rozšířená kontinentální snídaně je částečně servírovaná a částečně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Hotel má bazén s dětským bazénkem, a lehátky a slunečníky zdarma, recepci, bar, venkovní zastřešenou restauraci. Na recepci si můžete pronajmout sejf. Před hotelem je příjemná zahrada s altánkem a dětským hřištěm. Asi 200 m od hotelu je středisko vodních sportů.

Pokoje se dvěma lůžky jsou v prvním nebo druhém patře a mají přímý nebo boční výhled na moře. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, ledničkou, klimatizací (za příplatek), fénem a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).
K hotelu patří i nový domek kde naleznete dvě přízemní velmi příjemně zařízená studia s přímým výhledem na moře. Mají dvě lůžka a možnost přistýlky (rozkládací lůžko pro dítě do 12 let). Jsou vybavena jednoduchým kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), WC, sprchou, klimatizací (za příplatek) a TV. Tyto studia jsou se snídaní a pouze na vyžádání (není uvedeno v ceníku).