Kefalos - KONTESSA ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Ubytování se nachází blízko centra letoviska Kefalos, nedaleko malého přístavu a písčito-oblázkové pláže Skala, písečné pláže Kamari a oblázkové pláže Faros, která je za přístavním molem. Po pár minutách se dostanete na pobřežní komunikaci, kde si můžete vybrat pláž, která Vám nejlépe vyhovuje. Pod pobřežní promenádou jsou schůdky a lávky, odkud se můžete dostat rychle do moře. V okolí je mnoho taveren, pár metrů od domu je obchod. Dům je obklopen dobře udržovanou zahradou a olivovým hájem. Dá se zde předpokládat klidné prostředí.

Vzdálenosti Pláž Skala: cca 140 m
Pláž Kamari: cca 185 m
Pláž Faros: cca 380 m
Centrum Kefalosu: cca 100 m

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celý apartmán/studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí v oblíbeném letovisku Kefalos
Příjemné ubytování
Milí domácí

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Před domem je krásný bazén s dětským brouzdalištěm, malý bar, kde je Wi-Fi, biliár (za příplatek), stolní fotbal (za příplatek) a Wi-Fi. U domu je parkoviště.

K dispozici jsou dvoulůžková studia a apartmány až pro 4 osoby. V prvním patře je ze zastíněných balkónů výhled na moře, v přízemí je pak z prostorných teras výhled na moře částečně zastíněný zelení. Prostorné a vzdušné apartmány mají jednu dvoulůžkovou ložnici a obytnou kuchyň s jedním lůžkem. Do ložnice je možné vyžádat přistýlku v podobě rozkládacího lůžka (pouze pro dítě do 12 let). Apartmány mají kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a rychlovarné konvice), sprchu, WC, klimatizaci (za příplatek), sejf a fén. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).