Kefalos - IONIKOS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Menší hotel je postaven u pláže Agios Stefanos přímo proti známému ostrůvku Kastri. Po pár minutách dojdete podél moře na písečnou pláž se zbytky antického chrámu a zbytky byzantské baziliky. Za touto pláží je další krásná písečná pláž Katerina. Před hotelem si můžete pronajmout lehátka a slunečníky (cca 5 €). V blízkosti hotelu jsou taverny a obchod.

Vzdálenosti od pláže Agios Stefanos: cca 30 m.
od pláže Katerina: cca 250 m.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné prostředí v oblíbeném letovisku Kefalos
Příjemné ubytování s bazénem
Přímo u krásné písečné pláže

Stravování: polopenze

Jednoduchá kontinentální snídaně je servírovaná a obsahuje kávu nebo čaj, džus, chléb, máslo, marmeládu, plátek šunky a sýra a sladké pečivo. V hotelu Vám rádi za příplatek připraví snídani na vidličku.
Večeře jsou podávány v blízké taverně Kastri (cca 150 m). Nabídka z připraveného menu a jsou servírované. Každý den jiné menu složené s předkrmu (salát, tzatziki, plněná zelenina a jiné), oběda (ryby, mořské plody, Moussaka a jiné) a dezertu (ovoce, řecký jogurt, zmrzlina a jiné) a zdarma karafa vody. Ostatní nápoje za poplatek.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je bar s denním provozem, restaurace, bazén, dětský bazén a stolní tenis. Ve veřejných prostorách a u bazénu je Wi-Fi (bez záruky).

Hotelové pokoje Viamare jsou v budově u bazénu a všechny mají přímý výhled na moře a na bazén, někdy částečně omezený zelení a zástavbou hotelu. Pokoje mají dvě lůžka nebo manželskou postel, lze vyžádat přistýlku (rozkládací lůžko pro dítě do 12 let) nebo dětskou postýlku (zdarma). Pokoje mají malou ledničku, sprchu, WC, klimatizaci (za příplatek), sejf (za příplatek) a zastíněné a prostorné balkóny.

Výběr konkrétního čísla pokoje: 1. patro: pokoj č. 205, 210, 211 s výhledem na moře a bazén
2. patro: pokoj č. 307 s výhledem na moře a bazén Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.