Kefalos - ANDREAS **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dům má velmi výhodnou polohu. Stojí blízko centra a malého přístavu, jen pár metrů od písečné pláže Kamari a oblázkové pláže Faros, která je za přístavním molem. Po pár minutách se dostanete na pobřežní komunikaci, kde si můžete vybrat pláž, která Vám nejlépe vyhovuje. Některé úseky pláže Kamari jsou přístupné po schodech. V okolí je mnoho taveren a jen pár metrů od domů je i obchod.

Vzdálenosti Pláž: cca 80 m
Centrum: cca 150 m

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné ubytování s bazénem
Rodinná atmosféra
Možnost zakoupení výborného stravování

Stravování: vlastní

Bez stravování. Doporučujeme ochutnat pokrmy připravované v taverně Andreas, kde si můžete dopřát snídaně, obědy a večeře (objednávka a platba na místě).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Andreas je rodinný podnik, který má tři domy s apartmány a studii, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), tavernu a bar, kde si můžete dopřát dobrou snídani, oběd i večeři. Taverna nahrazuje recepci a setkáte se zde se vstřícností a ochotou. U bazénu a baru je Wi-Fi. Maximální vzdálenost domů od taverny a bazénu je asi 100 m. U hotelu je místo na parkování.

Dvoulůžková studia (některá s možností přistýlky v podobě pevného lůžka) jsou situována v přízemí a jejich prostorné balkóny směřují k moři, ale výhledu brání zeleň. Studia mají kuchyňský kout s vařičem, základním nádobím, ledničkou a rychlovarnou konvicí, dále koupelnu se sprchou a toaletou, klimatizaci (za příplatek) a sejf. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).