Asprokavos - Hotel Sea Garden Alexandria Club ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rozlehlý hotelový komplex se nachází v klidné okrajové části letoviska Asprokavos, cca 50 km od letiště. Hotel je umístěn v krásné zahradě plné zeleně a květin. Součástí hotelového areálu je rovněž minimarket. Další obchůdky, bary a taverny jsou ve vzdálenosti cca 1 km v městečku Kavos. Hotel leží přímo u písčité pláže .
Adresa hotelu: Kavos, 49080 Corfu, Greece

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu (na části pláže vstup do moře po dvou schůdcích). SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hotelový areál je tvořen hlavní budovou s recepcí a dalšími budovami s pokoji. K dispozici je restaurace v hlavní budově, bar u bazénu, bazén, dětský bazén, minimarket. Animační tým zde připravuje během dne i večera bohatý animační program v češtině pro děti i dospělé.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, stolní tenis, basketbalové hřiště, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: biliár.

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Karcoolka, Lexa a náš animační tým Vás zvou k návštěvě hotelu Sea Garden Alexandria Club, kde pro Vás přichystají úžasný program plný zábavy, soutěží, sportu i aktivní relaxace. V bohatém denním programu plném aktivit pro děti i dospělé si vybere opravdu každý, pro děti je navíc připraven i Karcoolčin dětský klub. Po dni plném slunce a koupání pak jistě rádi uvítáte i naše večerní programy a představení, které Vám ještě vylepší již tak příjemnou atmosféru přímořských večerů.
Animační sezona: 15.6. - 11.9.2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Sea Garden Alexandria Club je další oblíbená a vyhledávaná kapacita mezi našimi klubovými hotely. Prostorný areál s krásnou udržovanou zahradou, sluneční terasou a bazénem ležícím hned u moře nabízí ideální podmínky pro dovolenou kombinující odpočinek a relaxaci se zábavou a aktivitou. Stačí jen pár kroků a můžete si po aqua aerobiku v bazénu skočit do moře, osvěžit se a za chvíli být zase připraveni na další zábavný program, který pro děti i dospělé přichystá náš český animační tým v čele s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
   
K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 1,5 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 09:30 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 18:30 do 21:00 h), lehké občerstvení během dne (od 10:00 do 12:00 h a od 16:00 do 18:00 h), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***

Jednoduše a účelně vybavené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky (rozkládací lůžko). Hotel dále nabízí pokoje typu mezonet s možností dvou přistýlek (maximální obsazenost čtyři dospělí).