Karlovassi - ANEMA ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Nově zrekonstruovaný rodinný hotel v tradičním stylu se nachází na okraji města Karlovassi, mezi mořem a horami. Nedaleko od hotelu jsou obchůdky, kavárny, taverny, bary a supermarkety. V blízkosti se nachází též přístav.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m
od centra: cca 2 km

Pláž: Oblázková pláž, misty kamínky, je od hotelu vzdálena cca 50 m přes silnici. Vstup do moře je pozvolný. Slunečníky a lehátka jsou na pláži za poplatek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V blízkosti pláže

Vhodné jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi

Klidné prostředí

Stravování: all inclusive

All inclusive je formou bufetu.

Snídaně 07:30 - 10:00
Oběd 12:30 - 14:00
Večeře 19:30 - 21:00
Během oběda a večeře jsou k dispozici místní alkoholické a nealkoholické nápoje a teplé nápoje.

Bar u bazénu
11:00 - 12:00 - menší občerstvení
14:30 - 19:00 - podávání zmrzliny
16:00 - 18:00 - menší občerstvení

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu je recepce, restaurace, restaurace přímo u moře (není součastí all inclusive), bar u bazénu, bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka jsou u bazénu, zahrada s grilem, tenisové kurty, parkovací místo.

Hotel tvoří několik budov se studii pro 2-3 osoby a s apartmány až pro 4 osoby (2 samostatné místnosti, v jedné 2 samostatné postele nebo 1 manželská postel, ve druhé místnosti 2 rozkládací pohovky) s balkónem nebo terasou. Studia a apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem se zakladním nádobím, koupelnou, WC, telefon, TV, klimatizací (za poplatek cca 6€/den) a Wi-Fi (v některých pokojích, jinak ve společných prostorách). Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi (aktivity pro děti).