Kapsali - MELY


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Mely se nachází na strmějším kopci v krásném letovisku Kapsali, které najdete přibližně 2 kilometry od hlavního města ostrova. Centrum letoviska, které je lemováno pobřežní promenádou a pláž jsou od hotelu vzdáleny přibližně 50 metrů. V letovisku najdete hned několik restaurací, taveren a 2 menší obchody s potravinami.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum letoviska: cca 50 m

Pláž: Téměř půl kilometru dlouhá píseční pláž, místy s oblázky je částečně organizovaná a již několik let oceňována modrou vlajkou EU. Voda je zde průzračně čistá a vstup do moře je pozvolný.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu na Kythiru je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Proč právě sem: Přátelská rodinná atmosféra
Tradiční architektura
Nedaleko pláže i centra letoviska

Stravování: vlastní

Bez stravování.

Ubytování: studia

Jednoduchá studia jsou vybavena koupelnou s WC, menší kuchyňkou se základním vybavením (vhodnou k přípravě jednodušších jídel), TV, mini ledničkou, rychlovarnou konvicí, klimatizací a Wi-Fi připojením. Studia mají také balkón či terasu s výhledem do vnitrozemí nebo částečným výhledem na moře.

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: studio č. 13 a 14 s výhledem do vznitrozemí

přízemí: studio č. 15 s částečným výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.