Kamari - Kamari Beach Hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel se nachází přímo na pláži s vulkanickým černým pískem v letovisku Kamari. Byl postaven již v roce 1972 a v roce 2007 prošel rekonstrukcí. V docházkové vzdálenosti se nacházejí obchůdky, bary, taverny a restaurace. Letiště je vzdáleno cca 7 km od hotelu. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Pláž: Hotel se nachází přímo na pláži s vulkanickým černým pískem. Na pláži můžete využít nabídky vodních sportů (za poplatek). Lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Sport a zábava: V hotelu se nachází biliard a posilovna. Vodní sporty na pláži. Možnost svatby v hotelu.

Pro děti: Dětská postýlka (na vyžádání - zdarma)

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Poznámka: TOTO UBYTOVÁNÍ JE MOŽNÉ POUZE NA ZPĚTNÉ POTVRZENÍ!

www.kamaribeach.gr

Povolená hmotnost zavazadla: 15 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Stravování: snídaně

Hotel nabízí stravování formou snídaně nebo polopenze .

Ubytování: hotel ***

Vybavení: - 24-hod recepcí
- restaurací s řeckou a středomořskou kuchyní
- bazénem
- barem u bazénu
- televizní místnost
- billiardem
- Wi-Fi (v lobby zdarma)
- fitness

Vybavení pokojů: Hotel nabízí ubytování v těchto typech pokojů:

Jednolůžkový pokoj - pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na nádvoří pro 2 až 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře pro 2 až 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.

Trojlůžkový pokoj s výhledem na nádvoří pro 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.

Trojlůžkový pokoj s výhledem na moře pro 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.

Maisonette - Maisonnete je prostorný pokoj ve dvou úrovních, spojený schodištěm. Může usnadnit až čtyři osoby, je vhodný pro rodiny. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, telefonem, lednící,koupelnou s vanou, fénem a balkonem. Místnosti jsou zvukotěsné.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.