Kamena Vourla - Hotel Sissy

od 15 290 Kč

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Příjemný plážový hotel s prostornou subtropickou zahradou se rozkládá na jižním cípu letoviska Kamena Vourla 400 m od centra. Pláž je oblázková s pozvolným vstupem do moře. Navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami, kde jsou zdarma k dispozici lehátka. Dále hosté mohou využít venkovní bazén s lehátky a terasu s výhledem na moře. V blízkosti hotelu se nachází několik obchůdků, restaurací a taveren. Hotel pořádá pro své hosty řecké večery a animační programy pro děti. Kamena Vourla je místo s krásnými cyklistickými trasami a proto Vám hotel nabízí zapůjčení kol : https://hotelsissy.gr/podilasia/. Pro milovníky vodních sportů je připraveno mnoho aktivit: windsurfing, vodní atrakce - jízda na banánu a také možnost šnorchlování. Svou dovolenou si můžete zpestřit vyhlídkovými lety a výlety motorovým člunem.

Pláž: Přímo u oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, plážový servis ZDARMA. Nabídka vodních sportů za poplatek. Možnost zapůjčení motorových loděk. Pláž navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.Hotelová restaurace Vám nabídne pokrmy inspirované řeckou tradiční a mezinárodní kuchyní a zároveň nabízí mnoho chutných jídel i pro vegetariány. Snídaně a večeře se podávají uvnitř nebo na terase restaurace. Během dne se můžete občerstvit v baru v areálu hotelové zahrady za velice příznivé ceny.

Ubytování: hotel

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací křeslo)dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek (palanda)rodinný apartmán se dvěma ložnicemisociální zařízení (WC, vana/sprcha, fén)ručníky, osušky, hygienické potřeby SAT/TV, telefon, miniledničkaklimatizace a trezor zdarmaWi-Fi připojení v lobbybalkon se zahradním nábytkemvšechny pokoje jsou v patře s výhledem na mořehostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s venkovní terasou s výhledem na moře, bar, venkovní bazén s lehátky, beach bar, disco club, animační programy, billiard, ping pong

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s venkovní terasou s výhledem na moře, bar, venkovní bazén s lehátky, beach bar, disco club, animační programy.


Cena zahrnuje

  • billiardping pongWi-Fi připojení v lobby
  • letenku Brno - Volos - Brnoveškeré letištní poplatkytransfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpětubytovánípolopenzislužby delegáta?pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu 1.5 euro/den/pokoj či apartmán - platba na místě u delegáta
  • Možné příplatky: Komplexní cestovní pojištění včetně storna a připojištění na Covid a karanténu 44 Kč / osoba / denJednolůžkový pokoj 350 Kč / nocTransfer na letiště do Brna - z Ostravy 600 Kč/obousměrně, z Prahy 1.000 Kč/obousměrně