Nea Vrasna - Hotel Albatros luxury living


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento moderně zařízený hotel s bazénem se nachází jen 20 m od prostorné písečné pláže, u které najdete plážový bar s lehátky a slunečníky za konzumaci.   Centrum letoviska, které je vzdálené 200 m, láká k příjemným procházkám a prázdninovým nákupům - najdete zde řadu taveren s řeckými specialitami,  fastfoody, pizzerie, pekárny, supermarkety a obchůdky se suvenýry a oblečením.

Ubytování v hotelu Albatros luxury living v letovisku Nea Vrasna: nadstandartně zařízené pokoje pro 2–4 osoby 
mezonetové apartmány pro 4 osoby, které se skládají ze dvou samostatných ložnic
sociální zařízení (WC, sprcha, fén)
plně vybavený kuchyňský kout (lednice, varná deska,základní nádobí)
TV, Wi-Fi připojení, klimatizace zdarma
trezor zdarma (klíček na vyžádání na recepci)
venkovní bazén s lehátky, bar u bazénu, restaurace s venkovní terasou a parkoviště
balkón nebo terasa se zahradním nábytkem

Stravování v hotelu Albatros luxury living v letovisku Nea Vrasna: Snídaně formou bohatého bufetu.
Možnost dokoupení večeří v nedaleké řecké taverně Zinon s výbornou kuchyní  -  (široký  výběr z jídelního lístku z 20 druhů jídel včetně salátu, ovoce nebo dezert, pečivo, nápoj (pivo, víno, nealko)  za příplatek 280 Kč/osoba/den, děti do 12 let 180 Kč/den.  Podává se v době 13:00 - 21:00 hod. - můžete tedy volit dle vlastního programu mezi obědem a večeří.

Cena dovolené ve hotelu Albatros luxury living v letovisku Nea Vrasna zahrnuje:  
letenku Brno - Thessaloniki - Brno, Ostrava-Thessaloniki-Ostrava nebo Praha - Thessaloniki- Praha veškeré letištní poplatky transfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpět ubytování v hotelových pokojích pro 2-4 osoby nebo mezonetových apartmánech pro 4 osoby snídaně formou bufetu služby stálého delegáta pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.   Cena nezahrnuje pobytovou taxu 1.50  € / den pobytu / pokoj - platba na místě u delegátky aktuální palivový příplatek

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2021 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzduch je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Doprava: letecky

Letový řád: LET THESSALONIKI -  BRNO - OSTRAVA - THESSALONIKI 
Odlet Brno  01:55 hod., přílet zpět 01:10 hod.
Odlet Ostrava 03:20 hod., přílet zpět 02:35 hod.
LET PRAHA - THESSALONIKI - PRAHA 
Odlet Praha  12:40 hod., přílet zpět 17:40 hod.


Cena nezahrnuje

  • Možné příplatky:
  • Komplexní cestovní pojištění UNIQA včetně storna 52 Kč /osoba/den 
  • Připojištění na Covid-19 za  36 Kč /osoba/den
  • Připojištění na karanténu před odletem 227 Kč /osoba/pobyt
  •