Grand Beach Hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Grand Beach má velmi příznivou polohu. Leží v zahradě přímo u pláže v klidném prostředí ostrova Thassos a zároveň v dosahu letoviska Limenarie (cca 15 minut chůze do centra). U pláže se nabízí posezení pod stromy. Pěšky po pláži můžete dojít až na pláž v Trypiti.

Pláž: Dlouhá a široká písečná pláž s menšími oblázky s pozvolným vstupem do moře je přímo před hotelem. Hned u pláže je příjemné posezení pod stromy s plážovým barem, lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici hotelovým hostům za konzumaci nápojů u baru (frapé, džus, nealko, apod.).

Sport a zábava: Limenaria je druhé největší město ostrova a poskytuje množství nákupních možností a vyžití. Večerní procházky po promenádě s množstvím taveren, barů a obchůdků.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 120 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 60 min. busem po ostrově).

Předpokládaný letový řád:
Předpokládaný letový řád: linka QS 2208/9, Praha 11:00 - 14:05 Kavala 14:55 - 16:20 Praha. Časy LT.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - snídaně formou bufetu, nebo POLOPENZE - snídaně formou bufetu, večeře servírované menu.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje bez přistýlky nebo Family pokoje pro 2-4 osoby, s balkonem nebo terasou, většina s výhledem na moře, vlastní sociální zařízení (WC, sprcha), vysoušeč vlasů, malá lednice, bezpečnostní schránka 2,5 €/den, TV, telefon, vysoušeč vlasů, klimatizace za poplatek 5 €/den. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí.
Family pokoj: 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.

Vybavení:
Malá hala s recepcí, lobby bar, sat. TV s velkoplošnou obrazovkou, internetový kout. Součástí hotelu je restaurace s prostornou venkovní terasou s výhledem na moře, v udržované zahradě je k dispozici plážový bar.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v areálu hotelu a také na pokojích
  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě