Glastros - Giannoulaki ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Stylový a příjemný komplex se nachází na kopci v klidném prostředí oblasti Glastros a zároveň jen pár minut od centra města nebo krásných pláží. Přímo u příjezdové cesty do komplexu najdete menší supermarket, pár útulných barů a kaváren. Najdete zde i benzinovou stanici a několik obchodů s různým sortimentem. Nejjednodušší způsob, jak se dopravit do centra či na nejbližší pláž, je pomocí pravidelné autobusové dopravy. Zastávku najdeme přímo u cesty vedoucí k hotelu.

Vzdálenosti Pláž: cca 2 km
Centrum města Mykonos: cca 2,2 km

Pláž: Nejbližší pláž Korfos, která je oblíbená díky svým ideálním podmínkám pro windsurfing, najdeme přibližně 2 km od hotelu.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V klidné lokalitě

Pěkný výhled ze sluneční terasy

Prostorné a moderní pokoje

Stravování: snídaně

Snídaně je podávána formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu najdeme recepci s příjemným posezením, restauraci s vnitřním a venkovním sezením, venkovní bazén s dětským bazénkem, lehátka a slunečníky u bazénu, vířivku, bar u bazénu, saunu a i fitness centrum.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, fénem, klimatizací, TV/SAT, ledničkou, trezorem, Wi-Fi a balkónem či terasou. Pokoje jsou čisté a prostorné.