Fourka - Klubový aparthotel AKROPOLIS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: kombinovanádoprava: kombinovaná
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex prostorných studií a apartmánů nacházející se ve svahu s krásným výhledem na letovisko Fourka, záliv s písečnou pláží a moře. Centrum letoviska je vzdáleno přibližně 1 km, to znamená 10-15 minut chůze.

Pláž: Široká písečná pláž s malými, barevnými oblázky vzdálena cca 200 m (4 minuty chůze), hotel Akropolis má na pláži vlastní plážový bar s komfortními lehátky a slunečníky zdarma (za útratu v plážovém baru), bar nabízí nealko a alko nápoje, míchané koktejli, výbornou teplou i ledovou kávu a také rychlé občerstvení (toasty, souvlaki, saláty apod.).

široká písečná pláž vzdálena cca 200 m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (případně za konzumaci v plážovém baru), možno využít vlastních slunečníků

Vybavení: Recepce, restaurace, velký bazén, dětský bazén/brouzdaliště, vířivka, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), bar u bazénu, velká terasa pro slunění, beach-volejbalové hřiště, šipky, stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, dětské hřiště s houpačkami a průlezkami (vše k dispozici zdarma). Dále také možnost zapůjčení motorek a automobilů a nabídku fakultativních výletů. Náš delegát je k dispozici přímo v hotelovém komplexu.Aparthotel Akropolis má vlastní plážový bar s Wi-Fi, lehátky a slunečníky (za konzumaci), včetně nabídky jídel (club sendvič, souvlaki, saláty…), převlékárny a toalet.

Sport a zábava: Zdarma v areálu aparthotelu Akropolis k dispozici stolní tenis, šipky, stolní fotbálek, kulečník, dětský minibazén, vířivka (občasný provoz), velký plavecký bazén s lehátky a slunečníky zdarma, houpačky, beach volejbalové hřiště.

Náš názor: Perfektní destinace pro všechny věkové kategorie, zejména rodiny s dětmi, v červnu a září je destinace oblíbená zejména seniory. Akropolis je také velmi vhodnou destinací pro skupiny rodin s dětmi, pro sportovní i školní skupiny. Aparthotel je na kopečku s krásným výhledem do krajiny. Osobám se sníženou pohyblivostí můžeme zajistit studia v přízemí.Aparthotel Akropolis v roce 2022 získal nejlepší hodnocení našich zákazníků spokojeností ***** – recenze jsou k dispozici na facebookových stránkách: https://www.facebook.com/pg/ckbonton/reviews/

Další služby: Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,- Kč/noc

Upozornění: Poznámkám k leteckým termínům: Letové časy jsou nezávazně plánovány (časy se mohou změnit, závazné jsou pouze časy uváděné v pokynech na cestu, které zasíláme zákazníkům cca 7 dní před odletem) takto: odlet z Brna v 01:55 hod. v noci, odlet z Ostravy ve 03:20 v noci, přílet do Soluně v 06:15 hod. ráno (místního času). Cesta zpět: odlet ze Soluně v 00:15 hod., v noci (místního času), přílet do Brna 01:10 hod. v noci, přílet do Ostravy v 02:35 hod. v noci. Zákazníci tak již v dopoledních hodinách dorazí do letovisek a budou ubytování a mohou si prakticky celý den užívat dovolenou. Předposlední den dovolené budou zákazníci odjíždět na letiště v podvečerních hodinách a odlétat v posledním dni dovolené 15 minut po půlnoci.

Info: Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)

cena_let_osoba_zahrnuje: Cena zahrnuje: leteckou doprava, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, ubytování a případně přiobjednanou stravu, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.

cena_let_nezahrnuje: Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu

fakultativni_vylety: Ve Fource Vám delegátka dle aktuálních možností nabídne tyto fakultativní výlety:
Thessaloniki (Soluň) - 25 euro
Waterland (aquapark) - 20 euro transfer, lístky si klienti na místě hradí sami
Afytos (noční historické městečko) - 12 euro
Výlet lodí Toroneos - 35 euro
Noční nákupy Kalithea - 12 euro
Dopolední trhy v Kassandrii - 8 euro
Koupání v Possidi - 10 euro
Děti do 6 let jsou zdarma, děti do 14 let platí poloviční cenu.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost objednání snídaní formou bufetu a večeří - servírované (hlavní jídlo, salát a desert) podáváné v resturaci aparthotelu Akropolis.

vlastní nebo polopenze formou bufetu (řecká kuchyně), večeře sestává z polévky, salátů a příloh, dezertů nebo zmrzliny či ovoce (bufetovým způsobem) a servírovaným hlavním jídlem - výběr ze 2 menu  speciální nabídka: nápoj k večeři + 30,- Kč/den (výběr: 0,3 l čepované pivo, 0,2 l bílé nebo červené víno či retsina, cola, fanta, juice nebo 0,5 l minerální voda)

Ubytování: hotel ***

Studia pro 2-3 osoby a apartmány pro 4 osoby (některé s možností přistýlky) se dvěma ložnicemi s vlastním soc. zařízením (sprcha, WC), kuchyňským koutem (vařič, lednička...), balkónem nebo terasou, Wi-Fi, SAT-TV a rychlovarnou konvicí. Možnost klimatizace za příplatek 5,- Euro/studio/apartmán a den.


Slevy

  • spojení 2 turnusů – 2.000,- Kč

Cena zahrnuje

  • Cena zahrnuje: dopravu autokarem, ubytování a případně přiobjednanou stravu, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb
  • Cena zahrnuje: ubytování, služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu
  • Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu