Fourka - Klubový aparthotel AKROPOLIS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Komplex prostorných studií a apartmánů nacházející se ve svahu s krásným výhledem na letovisko Fourka, záliv s písečnou pláží a moře. Centrum letoviska je vzdáleno cca 800 m.

Pláž: Široká písečná pláž s malými, barevnými oblázky vzdálena cca 200 m, lehátka a slunečníky na pláži (slunečníky a lehátka k dispozici bezplatně za konzumaci v plážovém baru – očekává se objednání min. jednoho nápoje dopoledne a jednoho nápoje odpoledne), možno využít vlastních slunečníků.

široká písečná pláž vzdálena cca 200 m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (případně za konzumaci v plážovém baru), možno využít vlastních slunečníků

Vybavení: Recepce, restaurace, velký bazén, dětský bazén/brouzdaliště, vířivka, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), bar u bazénu, velká terasa pro slunění, beach-volejbalové hřiště, šipky, stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, dětské hřiště s houpačkami a průlezkami (vše k dispozici zdarma). Ubytovatel zajišťuje 1x týdně zdarma přepravu do centra letoviska a zpět (nákupy), půjčovnu motorek a automobilů a nabídku fakultativních výletů. Náš delegát je k dispozici přímo v hotelovém komplexu. V komplexu působí čeští animátoři (červenec, srpen) zajišťující bezplatně cvičení, programy pro děti i dospělé, dětský klub, aquaaerobik, sportovní utkání, petangue a další programy v areálu aparthotelu i na pláži. Akropolis má nově vlastní plážový bar s Wi-Fi, lehátky a slunečníky (za konzumaci) včetně nabídky jídel (club sendvič, souvlaki, saláty…).

Náš názor: Perfektní destinace pro všechny věkové kategorie, zejména rodiny s dětmi, animační a sportovní programy, v červnu a září doporučujeme také v programu 55+.Aparthotel Akropolis v roce 2018 získal nejlepší hodnocení našich zákazníků spokojeností ***** – recenze jsou k dispozici na facebookových stránkách: https://www.facebook.com/pg/ckbonton/reviews/

Další služby: Příplatky: jednolůžkový pokoj + 350,- Kč/noc

Poznámka: AUTOKARMožnost dokoupení: samostatných snídaní za 130,- Kč/os./den nebo samostaných večeří za 200,- Kč/os./den (cena polopenze=snídaně+večeře je zvýhodněna a uvedena v tabulce)Možnost dokoupení: obědů formou rychlého občerstevní v plážovém baru za 100,- Kč/os./denCena zahrnuje: dopravu autokarem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), příplatky viz tabulka, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hoteluLETADLOCena zahrnuje: leteckou doprava, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět,ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), příplatky viz tabulka, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu

Stravování: vlastní

Vlastní nebo polopenze formou bufetu (řecká kuchyně), večeře sestává z polévky, salátů a příloh, (bufetovým způsobem) a servírovaným hlavním jídlem - výběr ze dvou menu. Možnost objednání samostatných snídaní nebo samostatných večeří. Možnost zajištění obědů formou rychlého občerstvení  v plážovém - výběr z: hot-dog, toast, souvlaki s hranolkami a zeleninovou přízdobou nebo gyros v pitě. Součástí zakoupeného oběda je možnost bezplatného užívání lehátek a slunečníků na pláži.

vlastní nebo polopenze formou bufetu (řecká kuchyně), večeře sestává z polévky, salátů a příloh, dezertů nebo zmrzliny či ovoce (bufetovým způsobem) a servírovaným hlavním jídlem - výběr ze 2 menu  speciální nabídka: nápoj k večeři + 30,- Kč/den (výběr: 0,3 l čepované pivo, 0,2 l bílé nebo červené víno či retsina, cola, fanta, juice nebo 0,5 l minerální voda)

Ubytování: hotel ***

Studia pro 2-3 osoby a apartmány pro 4 osoby (některé s možností přistýlky) se dvěma ložnicemi s vlastním soc. zařízením (sprcha, WC), kuchyňským koutem (vařič, lednička...), balkónem nebo terasou, Wi-Fi, SAT-TV a rychlovarnou konvicí. Možnost klimatizace za příplatek 3,- Euro/studio/apartmán a den.


Slevy

  • Vlastní doprava – 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů – 2.000,- Kč