Fourka - Hotel ARISTOTELIS


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: moderní boutique hotel se nachází v malebném letovisku Skala Fourka na západní straně poloostrova Kassandra na Chalkidikách. Nádherné písečné pláže a romantická příroda jsou největší devizou tohoto místa. Centrum letoviska nabízí vše potřebné – obchody, markety, restaurace, bary, tradiční taverny, půjčovny, stánky s ovocem a zeleninou i večerní podniky, přesto si zachovává ráz malého rybářského městečka. Cesta z letiště v Soluni trvá cca hodinu. Z Fourky se dají objevovat další krásná místa – historický Afitos (UNESCO), Kassandria, Olymthos, Thessaloniki, Petralona a další

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře 150 m od hotelu, lehátka a slunečníky za konzumaci u plážového baru, vodní sporty za poplatek

písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 140 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek.

Vybavení: recepce, lobby s barem a restaurací, kde je podávána snídaně, bazén s dětskou částí, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma, Wi-Fi zdarma, půjčovna aut a motorek, možnost grilování na zahradě hotelu.

Náš názor: Náš názor: krásný moderní malý hotel pro pohodovou dovolenou

Upozornění: jednolůžkový pokoj + 1200,- Kč/nocPoznámka k termínům: Letové časy jsou nezávazně plánovány (časy se mohou změnit, závazné jsou pouze časy uváděné v pokynech na cestu, které zasíláme zákazníkům týden před odletem) takto: odlet z Brna v 01:55 hod.  v noci, odlet z Ostravy ve 03:20 hod. v noci, přílet do Soluně v 06:15 hod. ráno (místního času). Cesta zpět: odlet ze Soluně v 00:15 hod. v noci (místního času), přílet do Brna 01:10 hod. v noci, přílet do Ostravy v 02:35 hod. v noci. Zákazníci tak již v dopoledních hodinách dorazí do letovisek a budou ubytováni a mohou si prakticky celý den užívat dovolenou. Předposlední den dovolené budou zákazníci odjíždět na letiště ve večerních hodinách a odlétat v posledním dnu dovolené 15 minut po půlnoci.Plánované odlety jsou v brzkých ranních hodinách a návraty zpět taktéž v brzkých ranních hodinách. Vzhledem k tomu, že odjezd z cílových destinací na letiště v Soluni je v podvečer předposledního dne zájezdu, nezapočítáváme do počtu nocí  poslední noc. V případě polopenzí  je však zahrnuta v ceně pro Vaše pohodlí snídaně v den příletu a večeře před transferem na letiště v Soluni. Tedy polopenzí je o jednu více než počet nocí. U kombinovaných zájezdů je po příletu snídaně a před odletem večeře.

Poznámka: Letecké zájezdy: Cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, ubytování a stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 40,- Kč/os./den, připojištění COVID 44,- Kč/os./den (lze sjednat pouze ke komplexnímu cestovnímu pojištění), pobytové taxy ve výši 1,5 Euro/pokoj a noc - platí se hotově na místě delegátovi nebo na recepci hotelu

Stravování: snídaně

polopenze, snídaně formou švédského stolu podávaná přímo v hotelu Orea Eleni Palace****, servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce v hotelu Orea Eleni*** (cca 300 m). 1 x týdně hotel pořádá barbecue večeři.

Ubytování: různé

moderně vybavené dvoulůžkové (manželské lůžko) a třílůžkové pokoje (manželské lůžko a jednoduché lůžko) s vlastním soc. zařízením (SWC), SAT-TV, Wi-Fi, klimatizací (zdarma), minikuchyňka s vařičem, lednicí a rychlovarnou konvicí, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.