Faliraki - Hotel Evita Mare Alexandria Club ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Menší hotelový komplex se nachází na okraji oblíbeného letoviska Faliraki ve vzdálenosti cca 100 m od písčité pláže . Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 13 km a mezinárodní letiště Diagoras cca 17 km.
Adresa hotelu: Kathara Bay, Faliraki, Rhodes, 85105

Pláž: Úzká písčitá pláž se nachází cca 100 m od hotelu , širší písčitá pláž se nachází cca 200 m od hotelu, slunečníky a lehátka jsou za poplatek. Nudistická pláž cca 1,5 km od hotelu.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar u bazénu, bazén, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: Wi-Fi (v celém areálu), slunečníky a lehátka u bazénu, plážové osušky (depozit), dětská postýlka (nutno předem objednat).

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti i dospělé s Karcoolkou a Lexou
Ani v hotelu Evita Mare Alexandria Club nebudou chybět maskoti Karcoolka a Lexa spolu s našimi animátory a jejich bohatým programem plným převážně nevážně míněných aktivit. Pestrý program plný zábavy, sportu, tance a soutěží je tu pro každého, kdo má zájem strávit svou dovolenou aspoň trochu aktivně a ozvláštnit si tak relaxaci u moře či bazénu. Je jen na Vás, zda se zapojíte nebo budete jen povzbuzovat ostatní. Pro děti se navíc otevírá Karcoolčin dětský klub a chybět nebude ani dětská diskotéka a následná večerní představení pro malé i velké.
Animační sezona: 15. 6.-11. 9.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Příjemný a moderní hotelový komplex Evita Mare Alexandria Club v oblíbeném letovisku Faliraki jen pár kroků od sesterského a oblíbeného hotelu Evita beach Alexandria Club. Moderní zařízení, komfortní ubytování, služby all inclusive a výborná poloha v blízkosti písčité pláže a samozřejmě přítomnost našich animátorů v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou, to jsou hlavní lákadla a důvody, proč by tento hotel neměl uniknout Vaší pozornosti, hledáte-li pohodovou dovolenou na jednom z nejhezčích řeckých ostrovů.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 3 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00, obědy od 12:30 do 14:30, večeře od 18:30 do 21:00 h), lehké občerstvení během dne, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Hotel poskytuje dva typy ubytování. Standardní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Stejným způsobem jsou vybaveny i pokoje superior se sdíleným bazénem s terasou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.