Faliraki - APOLLONIO ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Klidné místo v oblíbeném letovisku Faliraki
Nově jsou k dispozici rezervace čísla pokojů
Písečná pláž cca 100 metrů od ubytování

Poloha: Příjemná studia s rodinnou atmosférou tvoří dvě jednopatrové budovy. Nacházejí se v klidné části letoviska, blízko pláže a moře. Nákupní možnosti jsou nedaleko. V letovisku Faliraki se nachází vodní park, kde naleznou nejrůznější atrakce děti i dospělí (www.water-park.gr), popřípadě můžete využít vodní nafukovací atrakce na pláži.

Vzdálenosti Pláž: cca 100 m
Centrum: cca 300 m

Pláž: Pěkná písčitá pláž se nachází přes ulici ve vzdálenosti cca 100 metrů. Vstup do moře je pozvolný. Vhodné pro rodiny s dětmi i starší osoby. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Nabídka vodních sportů nebo nafukovací vodní atrakce (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: vlastní

Bez stravy. V letovisku je nespočet restaurací, taveren, stánků s rychlým občerstvením, kde se dá pohodlně i cenově přijatelně najíst.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Místnost na zavazadla, restaurace a snackbar - přímo u pláže, Wi-Fi v areálu (zdarma).

Dvoulůžkové studia s možností jedné přistýlky jsou vybavena koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, kuchyňským koutem se základním vybavením, chladničkou, TV/SAT, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na letovisko, vnitrozemí, okolní zástavbu nebo směrem k moři. Počet hvězdiček studií není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.

Výběr konkrétního čísla pokoje: 1. patro: B4 a B5
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.