Damnoni - KALYPSO VILLAGE ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotelové pavilóny stojí ve velmi romantickém místě mezi rozeklanými skalisky přímo nad mořem. Místo je skutečně unikátní a není divu, že to byl proslulý pirátský přístav. Bazény hotelu jsou doslova vsazeny do skalnatého pobřeží a je odtud úžasný výhled na moře. U hotelu je skalnatá pláž a také malá umělá písčitá pláž u křišťálově čistého moře. Hotelovým minibusem se denně dostanete na pláž Damnoni, vzdálenou asi 3 km (cca 4 - 5 €/zpáteční lístek), a do letoviska Plakias, vzdáleného asi 4 km (cca 4 - 5 €/zpáteční lístek). Na pláž Damnoni se dá dojít také po strmých schodech přes skálu a po cestě asi za 25 minut.

Vzdálenosti Malá umělá písčitá pláž a skalnatá pláž: přímo u hotelu
Pláž Damnoni: cca 1 km (po schodech přes skálu a cestě)
Letovisko Plakias: cca 4 km

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 7 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Romantická atmosféra
Výborná kuchyně
Klidné prostředí

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu. Doporučujeme přikoupit polopenzi, plnou penzi či all inclusive. Hotel je vyhlášený vynikající kuchyní.
Program all inclusive zahrnuje:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně, obědy a večeře formou bufetu
Ne/alkoholické nápoje místní výroby
Občerstvení v průběhu dne (např. pizza, sendviče, gyros, špagety, zmrzlina ad.)
Jednou týdně gastronomický večer (grilování masa nebo ryb)

Ubytování: hotel ***+

Vybavení a služby: Čtyři bazény (tři venkovní a jeden vnitřní), dětské brouzdaliště, malé umělé vodopády, velká restaurace s venkovní terasou, bar, bar u bazénu, divadlo, venkovní uzavřený prostor pro disko, tenisové kurty, hřiště na volejbal, košíkovou, konferenční sály, lázeňské centrum se saunou a parními lázněmi, jacuzzi, masážní místnosti, minimarket a Wi-Fi. V hotelu se organizuje řada kulturních nebo sportovních akcí, většina aktivit je zahrnuta v ceně, kromě lázeňských služeb a potápění. Ve skalní průrvě u hotelu kotví malý člun, který Vás vyveze na moře za účelem potápění. Hotel vyhledávají i horolezci. Jsou zde dobré podmínky pro skalní lezení různých stupňů obtížnosti.

Jednotlivé budovy a bungalovy jsou obklopeny dobře udržovanými zahradami. Téměř všechny pokoje s prostornými balkóny nebo terasami mají výhled na moře nebo výhled na moře částečně zastíněný zelení. Jsou vybaveny koupelnou, WC, ledničkou, TV/SAT, rádiem, telefonem, klimatizací a sejfem (za příplatek). V hotelu jsou dvoulůžkové pokoje s přistýlkou a dvoulůžkové rodinné pokoje se dvěma přistýlkami typu Classic a Superior. Pokoje typu Superior jsou vybaveny modernějším nábytkem.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.