Bali - Bali Star Resort ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Bali Star Resort Hotel nabízí exkluzivní služby a výhody pro pohodlí svých hostů, díky čemuž je ideální volbou pro váš pobyt na Krétě. Luxusní prostředí našeho hotelu, elegantní prvky a personalizované služby se odlišují tak, aby vyhovovaly potřebám náročných hostů.

Pláž: Vzdálenost 100 m, písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Sport a zábava: Bali je malá malebná a krásná rybářská vesnice na severní Krétě stojící téměř uprostřed trasy spojující dvě velká města na ostrově. Ve vzdálenosti pouhých 47 kilometrů od Heraklionu, kde se nachází nejbližší letiště a přístav, a 32 kilometrů od Rethymna, kam můžete v letní sezóně cestovat autem nebo i námořním taxi nebo jen autobusem. Resort postavený na malém poloostrově má výhled na malý přístav. Toto je ideální místo pro ty, kteří si chtějí užít slunce, čisté klidné moře s téměř soukromými písečnými nebo oblázkovými plážemi. Je zvláště vhodný pro koupání a vodní sporty, projížďky na člunu, rybaření, ale i pěší turistiku v okolí plném barev a vůní krétské země. Hotel Bali Star Resort nabízí uvolněnou a bezstarostnou dovolenou, kde si můžete užít přiblížení se přírodě. Jeho závětrný přístav, chráněný silnými severními větry, je domovem rybářských trawlerů, a proto je místem, kde si můžete po celý rok koupit čerstvé ryby. V Bali, které se v posledních letech rozvinulo z malé rybářské vesnice v přímořské letovisko, nyní může návštěvník najít širokou škálu taveren, restaurací, malých turistických obchůdků, supermarketů, kaváren a barů, stejně jako zdravotní středisko a lékárnu, ale také potápěčskou školu.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Standard (DBL Standar): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Dvoulůžkový pokoj Superior s výhledem na moře (DBL Superior Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí. Dítě do 11,99 let.

Kategorie: Oficiální kategorie B

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 11:00 hod.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu. Za příplatek POLOPENZE.

Ubytování: hotel ***

Standardní dvoulůžkové pokoje (DBL Standard), velikost 16-20 m2, manželská postel, možnost jedné přistýlky (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, klimatizace, rychlovarná konvice, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Výhled do zahrady nebo na hory. Dětská postýlka na vyžádání. Superior dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (DBL Superior Sea View), velikost 22-28 m2, manželská postel, možnost 2 přistýlek (2 rozkládací pohovky), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, klimatizace, Nespresso kávovar, rychlovarná konvice, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Výhled na moře. Dětská postýlka na vyžádání. Pokoje umístěné v hlavní budově: DBL Standard a DBL Superior Sea View. Ostatní pokoje Junior Suite a apartmány se nacházejí ve vedlejší budově.

Vybavení: Vstupní hala, 24hod. recepce, klimatizace, lobby bar, hlavní restaurace,bar u bazénu, restaurace Mambo a bar na pláži, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, zahrada mezi hlavní budovou resortu a pláží, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, parkoviště.